Bemenjek holnap a vakok intézetébe érdeklődni egy lány után?
Figyelt kérdés
A múltkor a buszmegállóban láttam egy látássérült lányt.Vakvezető kutyával volt együtt.Nekem nagyon tetszett a lány,szép volt,mint ahogy a jól látó lányok többsége is szép.Arra gondoltam,meg kéne keresnem.Feltételezem,a vakok intézetében lakik.Amúgy akkor nem is lakik tőlem messze,Én is azon a környéken lakom.Bemenjek holnap az intézetbe?2020. aug. 10. 22:49
11/25 Ypszilon1980 válasza:
Teljesen rossz a megközelítés, egy vak lány veled így sosem ismerkedne meg.
12/25 A kérdező kommentje:
Ypszilon mármint hogy?Úgy hogy bemegyek a vakok intézetébe,vagy úgy hogy egyszerűen leszólítom?
2020. aug. 10. 23:13
13/25 Ypszilon1980 válasza:
Mind a kettő verzió esélytelen. Egyébként meg sokkal nehezebb velük ismerkedni, mint teljesen jól látókkal, így ha oda bemész akkor sem fogják tudni ki az, ide más módszer kell és adatokat amúgysem adnak ki senkinek.
14/25 anonim válasza:
Mindkettő rossz amúgy. Szerintem a vak emberek adott társaságon keresztül ismerkednek meg másokkal. Egyfajta biztosíték is, hogy nem egy fura alak lesz mellette, ha összejönnek. Fura helyzet, gondolj bele ha te lennél vak és valaki megpróbálna felszedni, akit nem látsz, semmi információd nincs róla, hogy megbízható, hiszen nincs közös ismerős. Te mernél vele kezdeni, főleg nőként?
15/25 anonim válasza:
Annyi jó hírem azért van, egy vak nagy eséllyel ugyanazon az útvonalon szokott közlekedni. Tehát, ha dolgozni ment, akkor valószínű a közeli időpontban mindig megtalálod ott, arrafelé.
16/25 A kérdező kommentje:
#14 megpróbálnék jó benyomást kelteni,ha még egyszer találkozhatnék a lánnyal.Bemutatkoznék neki,felajánlanám neki hogy hazakísérem,a kutya felöl is érdeklődnék,természetesen viselkednék.Ugyanúgy beszélgetnék vele,mint egy látó lánnyal.
2020. aug. 10. 23:24
17/25 A kérdező kommentje:
#15 Én munkából jöttem haza,és akkor láttam őt.De csak egyszer,pedig mindig ugyanakkor jövök el a munkahelyről.Lehet csak kirándulni ment.
2020. aug. 10. 23:27
18/25 anonim válasza:
Esetleg próbálkozz olyan fb csoportban, ami emberek megtalálására jött létre, mint pl. a Pesten láttalak. Biztosan van a te városodban is hasonló csoport, ha pedig budapesti vagy még nagyobb eséllyel indulsz.
19/25 anonim válasza:
Az intézetnél való személyes megjelenéseddel szembeni ellenjavallatok jogosak és indokoltak, a többi ("le se szólítsd mert ők nem így ismerkednek") viszont csak óvatoskodó és alaptalan rizsa. Ezzel ugyanis általánosítasz minden vak emberre vonatozóan, pedig egyáltalán nem szükségszerűen igaz ez a bizalmatlanság mindenkire. Elképzelhető, hogy ha leszólítod sem lesz elég bizalma ismerkedni veled, de simán lehet, hogy érdekelné. Embere válogatja.
Én azt javaslom ezek és a leírtak fényében, hogy egyelőre felejtsd el, ne rágódj rajta. DE ha megint látod esetleg, szólítsd le. Max elutasít, ez megesik :)
20/25 anonim válasza:
Akkor facebookon a MVGYOSZ oldal követői között keresgélheted még. Meg ha találsz még vakoknak szóló oldalakat, nyilvános csoportokat. Pluszban még ide is leírhatod a paramétereket. Időpont, hely, külső...Hátha erre jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!