Ciki,ha egy lány megkér hogy rakjam neki vissza a biciklije láncát és én nem tudom hogy kell?
13 igazad van
Hány éves vagy? Nem várhatja tőled senki el, hogy 13 évesen autót szerelj,villanyt szerelj,gázszerelő legyél kompletten 40év tapasztalattal a hátad mögött,de igyekezz tanulni,amiket másoktól is látsz. Ha látod,hogy apukád épp javít valamit,ami gyakran van a háztartásban,akkor nézz oda és figyelj. Jövőben jól fog jönni,ha valamit nem dob el a feleséged,hanem megjavítod. Amellett,hogy büszke rád,még nem dobtál ki extra pénzt. De ne arra játsz,hogy hogy ne veszítsd el,hanem arra,hogy hogy varázsold jóvá a kapcsolatot.
Lesz egy saját biciklid, amit rendszeresen használsz, majd akkor belejössz.
Babettám van. A "bicikli" részén is annyi hiba van, hogy már a könyökömön jön ki az egész motor.
De a modern, megbízhatóbb kisgépekkel már bőven elboldogulok, múltkor nagynéném kérte el a már nem használatos biciklinket - végül mégsem kellett neki, de simán meg tudtam volna csinálni.
Kérdező, én is rengeteg dologhoz nem értek.
Villamosmérnök hallgató vagyok, de az örökölt lakásom hálózatát valószínűleg külön szakemberrel fogom felújíttatni - mert nem értek hozzá. Illetve meg tudnám csinálni, de nekem garancia kell, hogy nem fog a hálózat lerohadni, megb*ni. És ez csak egy példa az életből.
"mi lett volna ha egyedül sétálok a Margit szigeten és úgy jön oda a lány?"
Kutyát nem érdekli. Majd ha eljön egy hasonló kihívás az életedben, megbirkózol vele: vagy elküldöd a lányt, vagy lesz addigra bringád, és meg fogod tudni csinálni. Nem érdemes azon rágódni, hogy mi lett volna, ha. Felesleges.
F
Egy autó kerékcsere úgyszintén nem bonyolult. Arra nagyon figyelj, hogy olyan helyen támaszd alá az autót, ahol vélhetően nem fog összerogyni a kocsiszekrény a súlya alatt.
Keresd az oszlopok és a küszöb találkozását, a gyári emelési pontokat, illetve kétesebb állapotú autónál lehet még futóműnél/bölcsőnél/motortartónál emelni.
#17 voltam
Nem az.
Aki meg egyetlen dolog miatt gondol "bénának", az annyit is ér.
Fordítsd meg a kérdést:
Te nem tartottad cikinek,hogy segítséget kért?
én is nő vagyok,rendszeresen biciklizem.egy lánc visszarakását vagy épp defektes kerék cseréjét nem árt ha az ember lánya magának is megtud csinálni,mert olyankor is beüthet a baj,mikor nincs segítség.
ő látod mégse tudta volna saját maga visszarakni a láncot.ez kb ugyanakkora "ciki" mint neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!