Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ciki,ha egy lány megkér hogy...

Ciki,ha egy lány megkér hogy rakjam neki vissza a biciklije láncát és én nem tudom hogy kell?

Figyelt kérdés
Múltkor egy haverommal voltam a Margit szigeten,egy lány odajött hozzánk hogy leesett a biciklije kerekéről a lánc és vissza tudnánk tenni.A haverom visszarakta neki,én inkább meg sem szólaltam.De mi lett volna ha egyedül sétálok a Margit szigeten és úgy jön oda a lány?Lehet bunkónak tartott volna ha azt mondom neki nem tudok segíteni.Lehet azt gondolta volna nem is akarok.Nekem nincs biciklim,nem értek hozzá.

2020. szept. 22. 19:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%
10 szerintem pedig egy biciklilánc nem bonyolult,kicsit eltúlozza,de érzi,hogy neki kell javítania majd dolgokat,és értenie kéne ehhez legalább alapszinten,végül is van abban igazság amit mond,ez nem egy nagy dolog... Egy férfi embernek azért nem árt,ha tud ilyesmiket. De most túlreagálja nyílván.
2020. szept. 22. 20:23
 12/24 A kérdező kommentje:
#10 de én sokmindenhez nem értek,nem csak a bicikli lànc felrakàsához.A lányoknak is bejön,ha egy fiú ügyes nem pedig ügyetlen.
2020. szept. 22. 20:24
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor fejleszd magad, kezdj el új dolgokat megtanulni. Meg is nyugszol és hasznos is.
2020. szept. 22. 20:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

13 igazad van

Hány éves vagy? Nem várhatja tőled senki el, hogy 13 évesen autót szerelj,villanyt szerelj,gázszerelő legyél kompletten 40év tapasztalattal a hátad mögött,de igyekezz tanulni,amiket másoktól is látsz. Ha látod,hogy apukád épp javít valamit,ami gyakran van a háztartásban,akkor nézz oda és figyelj. Jövőben jól fog jönni,ha valamit nem dob el a feleséged,hanem megjavítod. Amellett,hogy büszke rád,még nem dobtál ki extra pénzt. De ne arra játsz,hogy hogy ne veszítsd el,hanem arra,hogy hogy varázsold jóvá a kapcsolatot.

2020. szept. 22. 20:28
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem az.
2020. szept. 22. 20:42
 16/24 anonim ***** válasza:
2020. szept. 22. 21:07
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Lesz egy saját biciklid, amit rendszeresen használsz, majd akkor belejössz.

Babettám van. A "bicikli" részén is annyi hiba van, hogy már a könyökömön jön ki az egész motor.

De a modern, megbízhatóbb kisgépekkel már bőven elboldogulok, múltkor nagynéném kérte el a már nem használatos biciklinket - végül mégsem kellett neki, de simán meg tudtam volna csinálni.

Kérdező, én is rengeteg dologhoz nem értek.

Villamosmérnök hallgató vagyok, de az örökölt lakásom hálózatát valószínűleg külön szakemberrel fogom felújíttatni - mert nem értek hozzá. Illetve meg tudnám csinálni, de nekem garancia kell, hogy nem fog a hálózat lerohadni, megb*ni. És ez csak egy példa az életből.

"mi lett volna ha egyedül sétálok a Margit szigeten és úgy jön oda a lány?"

Kutyát nem érdekli. Majd ha eljön egy hasonló kihívás az életedben, megbirkózol vele: vagy elküldöd a lányt, vagy lesz addigra bringád, és meg fogod tudni csinálni. Nem érdemes azon rágódni, hogy mi lett volna, ha. Felesleges.

F

2020. szept. 22. 22:29
 18/24 anonim ***** válasza:

Egy autó kerékcsere úgyszintén nem bonyolult. Arra nagyon figyelj, hogy olyan helyen támaszd alá az autót, ahol vélhetően nem fog összerogyni a kocsiszekrény a súlya alatt.

Keresd az oszlopok és a küszöb találkozását, a gyári emelési pontokat, illetve kétesebb állapotú autónál lehet még futóműnél/bölcsőnél/motortartónál emelni.

#17 voltam

2020. szept. 22. 22:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem az.

Aki meg egyetlen dolog miatt gondol "bénának", az annyit is ér.

2020. szept. 22. 23:34
 20/24 anonim ***** válasza:
76%

Fordítsd meg a kérdést:

Te nem tartottad cikinek,hogy segítséget kért?

én is nő vagyok,rendszeresen biciklizem.egy lánc visszarakását vagy épp defektes kerék cseréjét nem árt ha az ember lánya magának is megtud csinálni,mert olyankor is beüthet a baj,mikor nincs segítség.

ő látod mégse tudta volna saját maga visszarakni a láncot.ez kb ugyanakkora "ciki" mint neked

2020. szept. 23. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!