Valaki ilyen élethelyzetben indult már el? Sikerült a másik életét elindítani?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nulla lelkiállapottal, emberi kapcsolatok nélkül indulnék el az utamon. A jelenlegi társas magányból szeretnék kilépni és elköltözni teljesen egyedül egy albérletbe. 35/F2020. szept. 2. 13:43
11/11 A kérdező kommentje:
Lassan 2 éve kezdtem el a futást szabad téren, már 30 perceket lenyomtam rendszeresen, ennek viszont az jó egészségemen kívül nincs értelme, ha Én emberi kapcsolatokat szeretnék szerezni.
Konditerembe járni egyes egyedül pedig nekem biztosan nem menne, mert szégyellném magam és nagyon kellemetlen volna, ha rám szegeződnének a tekintetek.
Én ezt nem bírnám ki és egész egyszerűen kb kiszaladnék onnan.
2020. szept. 4. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!