Más is érzi magányosnak magát és féltékenynek ha látja hogy egy barátjának sok másik barátja van akikkel sokat eljár és jó élményeket szerez, míg te csak otthon ülsz?

Nekem van párom, de teljesen eltérő a munkában a programunk. Sokat vagyok egyedül és megyek ezt azt intézni a városban és olyan rossz, hogy nincs kivel kimenjek egy kávéra. Ha szabad napunk van, akkor az mindig jól telik, bár néha mondja ő is, hogy kár hogy nincs egy baráti körünk. Szülinapokat, újévet mindent kettesben töltünk. Nem az, mert szeretem nagyon és jókat szórakozunk, de jó lenne ha lenne egy barátnőm. Neki van pár barátja akikkel néha kimegyünk, de kb háromból kétszer mondják le mert mással mennek kirándulni/bulizni. Jó lenne valakivel elmemni vásárolni vagy beszélgetni, enni valamit a szabad időmben. Most is szeretnék venni pár cuccot és nincs senki akit elhívhatnék magammal. Régen a tesómmal jártam ki de ő elköltözött másik országba és beszélgetni is egyre ritkábban van ideje.
Járok edzőterembe is, de nekem úgy tűnik hogy mindenki elvan magának, nem nagyon baratkoznak.

mindenre van megoldás, ugyanakkor mégis nehéz válaszokat adni.
a megoldás azzal kezdődik,h meghatározzuk,h miért vannak a dolog úgy, ahogy vannak.
ha egy barátod olyan,amit leírzs,akkor az nem igazi barát. max haver, vagy ismerős.
második lépés,h keress olanokat,akik hozzád hasonlóan gondolkoznak. de hol találni ilyet?
az egésznek az alapja viszont,h senkit nem lehet kénszeríteni,h a barátod legyen,ha nincs meg a kémia köztetetek.
szóval... a megoldás,h keresni kell olynaokat,akik hozzád hasonló helyzetben vannak,hozzád hasonló gondolkodással rendelkeznek.
érdemes azt is átgondolni,hogy te miért nem kellesz másoknak?
lehet az is ok,hogy a külsőd nem elég szimpatikus. öltözködés, ápoltság, testi adottságok. tudom ez kemény,de sajnos manapság ez az egyik fő szempont és másodlagos ,h belül értékes, vagy-e?
Magyarországon pláne, ahol sztem az érzelmi dolgok teljesen másodlagosak...
de kérdés,hogy találsz olyanokat,akiket szeretnél?
sztem neten. pld itt. a saját ízlésedhez passzolókat keress neten és offline.
végül sztem a legfontosabb,h aktívan keresni kell. ez a legnehezebb,de a legcélravezetőbb. sajnos nem sajnos ,ha meg akarod találni az igazit,akkor sokakkal kell kapcsolatot teremtened és előbb-utóbb meglesz. közben sok tapasztalatot is szerzel.
nem mindneki képes erre,de sztem nincs más út. váltani kell és keresni,próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!