Milyen érzés volt, amikor megláttátok a volt párotokat egy másik sráccal/lánnyal akár képen akár az életben?
Sajnáltam a lányt..
Amelyikkel meg békében váltunk el,örültem,hogy boldog.
Változó. Volt, akinél én is sajnáltam a lányt. Fiatalabb koromban, éretlenül olyan is volt, hogy bosszantott, hogy a másil lány miért jobb, ér többet, mint én. Van egy férfi, szívből örülök, hogy boldog, remélem is, hogy valóban az, de fáj, hogy annak idején úgy elrontottam, ezért nem velem.
Már jó ideje, hosszú évek óta nincs senkim. Látom, hogy mindenkinek megvan már a hozzá illő párja vagy épp nem olyan rég történt meg a "nagy egymásra találás", boldogok, és azt érzem, hogy ez így van rendben. Megérdemlik. És bármilyen rossz érzés tud lenni, igazából az is teljesen rendben van, hogy én csak kívülállóként szemlélem az egészet, egyedül, azaz társtalanul. Erre vagyok alkalmas, ez való nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!