Valaki ilyen élethelyzetben indult már el? Sikerült a másik életét elindítani?

0 lelkiállapottal nem megy, ahhoz, hogy kitudj lépni meg kell erősődjél lelkileg, addig nehéz lesz a lépést megtenni.
A kérdésed másik felét nem értem...

Alap a munkahely megléte az albi fenntartására. Érdemes lenne elgondolkodni, miért vagy társas magányban? Lehetne-e ellene tenni?
Két lehetőség van, ha összejön az albi: vagy maradsz magányos, de magányos magányban, vagy nyitsz a társadalom felé.

Arról van szó, hogy a testvéreim mellett érzem a társas magányt és ezen, amíg együtt élünk nem hiszem, hogy lehetne változtatni. Túl sok ideje élünk együtt.
Már három hónapja érzem ezt a magányt, meg azt is, hogy így mi értelme van az életemnek. Nagyon sokat sírok és iszonyatosan szenvedek. Nagyon érzékeny vagyok a legkisebb rossz emberi megnyilvánulásra az irányomba. Másfél éve futok, abbahagytam. Egy-két hobbim is volt, de azok sem érdekelnek már és igazán semmi mást nem csinálok, csak dolgozom.
A jövő héten megyek egy pszichiáterhez és én már csak abban bízom, hogy Ő segít és el tudok indulni valamerre, ha persze egyáltalán ezt helyeselné, de addig ilyen állapotban nem merek, nem tudom megtenni.

1.
lépés kell egy személy aki erőt adjon. 0% életenergiával még a székből sincs kedve az embernek felállni, nemhogy csináld ezt meg azt, stb..
bekell vonzani az életedbe egy olyan valakit aki lelkileg támogat ..
én a 3-tól kérnék segítséget, neki hogy sikerült irj privátoto neki..

#8 173cm/78kg
Erre sem nehéz választ adnom, mert a lányoknál sincs semmiféle sikerem, pedig hébe-hóba szoktam próbálkozni, de sajnos úgymond kifogytam a lányokból is.
Nem tudom mitévő legyek vagy hogy honnan kezdjem el újra megint..ötletem sincs

talán ha egy kicsit elkezdenél valamilyen sport tevékenységet, és megpróbálnál kitartani /az elején csak pl 10 perc, majd növeld hetente a perc számot..
-ezáltal az energiád is megnövekszik, azután már könnyebb lesz...csak elkezdeni nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!