Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ideje elköteleződni, de nem...

Ideje elköteleződni, de nem akarok?

Figyelt kérdés

26/L

Olyan korba értem, hogy ideje lenne valaki mellett megmaradnom. Nem sok kapcsolatom volt korábban, nem is akartam hogy őszinte legyek.

Szeretem hogy nem kell időt szánnom másokra, nem kell a másokkal történt dolgokat a fejemben tartanom, nem kell kompromisszumot kötnöm, anyagilag sincs szükségem senkire, és 1 emberen kívül az életemben nem is érzem azt hogy kedvelnék bárkit is úgy igazán. (Egyébként a barátságaim is elég felszínesek, eljárkálni jók, de sosem beszélnék meg velük semmi komolyabb dolgot.)

Félek hogy mégis választok magamnak valakit aki mellett ott maradok, de nem tudom bírni fogom-e lelkileg. Nem tudom képes leszek e valakit befogadni az életembe, mert sosem éreztem azt hogy valami kötelezettséget vállalnék egy kapcsolattal, de ilyen korban már nem 'szórakozhatok' a másikkal.

Nem tudom mit tegyek..

Ha valaki megkérdezné mit akarok, nos.. egyértelműen nem akarok kapcsolatot,

de szeretnék olyan ember lenni aki akar.

Hogy változhatnék meg?

2020. aug. 28. 17:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell se pszichiáter, se pszichológus.

Első körben Coachot javasolnék.

Ha vele nem jutsz egyről a kettőre, akkor utána esetleg pszichológus.

De ahogy leírtad nem akarsz kapcsolatot.

Viszont valami van a lelked mélyén ami nyugtalanít.

Lehetnek ezek a társadalmi elvárások, vagy pedig lehet mégis végysz társra, csak nem tudod még.

2020. aug. 28. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!