Mit tegyek, ha lélekben meg akarok halni, és mindenhogyan el akarok tűnni? 18/l
Ha panaszkodnék, az másokat idegesítene, és már amúgy sincs senki, akinek elmondanám a problémáimat, mert tudom, ha összevesznénk se adná tovább. Pszichomókusokat kiskoromban se szerettem, mert csak a fizetésért hallgat meg, mert ez a munkája, és... egyszerűen az összes unszimpatikus. Ott ülni szemtől szemben, én a világomat mesélem neki, egy idegennek, ő meg közben azon si gondolkodhat, hogy bárcsak idősek hulljanak az égből vagy milyen körbe legyen a körmösnél, esetleg a hajszínem olyan, mint az unokájának.
Kiskoromtól kezdve, amikor még mondhatni, igazán nem volt semmi a gyerekek saját apró ügyein kívül, azóta ezt érzem, és ez évről évre, napról napra erősödik belülről, a mázsás súly érzés.
A pszichológus azért van, hogy meghallgasson és közösen megpróbáljátok megtalálni a probléma gyökerét, majd pedig megoldást találjatok a problémákra. Ő pont az ilyen emberek miatt tanult, és hidd el, hogy a 12 féléves képzéséért korántsem kap annyi pénzt, amennyit kéne. Baromi nehéz szak, aki csak lébecolni akar, az nem végzi el.
Ha állandóan elutasítasz mindenkit és csak panaszkodsz, akkor sosem oldod meg a problémákat. Talán fel kéne állni és tenni valamit, nem pedig szerencsétlenkedni magadban, és elfogadni a segítséget. Ezek alapján te csak sajnáltatni akarod magad, mert neked ez ad lelki kelégülést.
Menj el pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!