Lehetséges,hogy igaza van azoknak az embereknek,akik azt mondják,jobb egyedül?És egyedül is élik az életüket?
Figyelt kérdés
Egyszer udvaroltam egy nőnek,30 éves volt amikor megismertem, elmondta hogy egy barátja volt,sokáig együtt voltak,de csalódott a barátjában és szakítottak.Kedves,szép, nyitott, közvetlen nő,de a mai napig sem jött össze senki mással,nincs pasija,nem ment férjhez,gyereke nincs,pedig már 40 elmúlt.Azt mondta neki jó így,jól érzi magát így és nem bánta meg hogy az egyedüllétet választotta.Azt mondta ő így is boldog.Dolgozik,vannak hobbijai,barátai,utazgat,nyaral,elvan,jól érzi magát a bőrében társ nélkül is.Lehet hogy neki van igaza,ő csinálta jól?2020. aug. 19. 10:57
11/14 A kérdező kommentje:
#9 úgy értettem hogy egyedül van,hogy nincs párja.De anyukájával lakik amúgy.Testvérei fiatalabbak nála,azok mind férjnél vannak,vagy megnősültek már,csak ő maradt szingli.És tényleg boldognak is látszik.Amikor panaszkodok neki hogy szomorú vagyok mert nincs barátnőm,azt szokta mondani ne legyek szomorú,nem ér annyit.Azt hiszem ebben is igaza van.
2020. aug. 19. 11:22
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez embertől függ. Én egyedülálló vagyok, így vagyok boldog, egy párkapcsolatban szenvednék. Tudom, mert próbáltam régebben többször, de hiába voltak tökéletesek a párjaim, mindig szakítottam velük, mert mindig rájöttem, hogy tényleg nem nekem való ez az egész párkapcsolatosdi. Viszont vannak, akik meg pont az ellentéteim, nekik párkapcsolat nélkül a rossz. Volt egyszer egy barátnőm, aki 1 hétig nem bírta egyedül. Ha szakított valakivel, pár napon belül összeszedett valaki mást. Ha éppen nem volt senkije hetekig, látványosan szenvedett, meg akart halni a magánytól. Szóval nem hiszem, hogy általánosságban meg lehet határozni, hogy mi a jó út, mert mindekinek más az.
34/N
13/14 anonim válasza:
11 Értelek, csak így nem írtam volna, hogy az ember társas lény, hiszen van mellette valaki. Amíg van, addig simán lehet jobb is úgy "egyedül" természetesen.
14/14 A kérdező kommentje:
#12 én azt hiszem úgy gondolkozik az a nő,hogy többet ad neki az,ha egyedül van mintha kapcsolatban lenne.Nincsenek viták,nincs veszekedés,nincs csalódás.Az első és egyben utolsó barátjában csalódott.Többet nem fog csalódni.
2020. aug. 19. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!