Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hova járjak el egyedül baratok...

Hova járjak el egyedül baratok nélkül,ki hova szokott eljarni kikapcsolódni?

Figyelt kérdés
Így lassan 30 felé úgy hozta az élet hogy nem maradtak barátaim, és nem igazán találom helyem, egyedüllét hosszútávon nem jó, hogy lehet ebből kiszakadni? Sokan vagytok így? Kisvárosban lak ahol semmi szociális tevékenységet nem lehet folytatni.meg rengeteg az idős. Mit tanácsoltok?
2020. aug. 12. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

ismerkedj interneten.

Amit egyedül szoktam és szeretek csinálni az a kutyámmal kirándulni a falun kívüli erdőkben és szántóföldeken a duna mentén. szép hely. hosszú órákat el tudunk ott lenni.

2020. aug. 12. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Én bárhová szívesen megyek egyedül. Moziba, színházba, koncertre, túrázni, várost nézni, de akár étterembe is új fajta kajákat kipróbálni. Persze, barátokkal is jó, de ezeket mind lehet egyedül is élvezni szerintem. Egyszerűen csinálj olyan dolgokat, amik örömet okoznak és ne foglalkozz azzal, hogy ehhez van-e társaságod.
2020. aug. 12. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
Ugyanazt, mintha lennének barátaim.
2020. aug. 12. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

3: Ez nem jó tanács, mert barátokkal az ember egész más programokon vesz részt, mint egyedül. Sörözni nem ülnek be magányosan egy pubba, nem mennek szalonnasütésre, kerti partyra, strandra, házibuliba, stb...

Én leginkább erdőkbe, természetes helyekre járok, fotózok mindenfélét, gondolkodom, ötletelek, élvezem a csendet, nyugalmat, vagy olyan helyekre megyek, ahol jó eséllyel valamilyen szórakoztató interakcióba kerülök idegenekkel. Pl. utcai rendezvények, kiállítások, szakmai konferenciák, amatőr sportesemények, ilyesmik.

2020. aug. 14. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
42%

"3: Ez nem jó tanács, mert barátokkal az ember egész más programokon vesz részt, mint egyedül. Sörözni nem ülnek be magányosan egy pubba, nem mennek szalonnasütésre, kerti partyra, strandra, házibuliba, stb..."

Én nem a hármas vagyok, de beülök egyedül sörözni egy pubba, ha ahhoz van kedvem, ha elhívnak egy olyan házibuliba/szalonnasütésre ahol csak 1 embert ismerek, arra is elmegyek, simán megyek egyedül strandra, szóval nem igazán értem, miért rossz tanács. Ha valamihez kedve van, csinálja, akár van hozzá társaság, akár nincs.

2020. aug. 14. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!