Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hová mehetnék Péntek este...

Hová mehetnék Péntek este -barátok híján- kikapcsolódni? HA egyedül vagyok akár le is áshatom magam?

Figyelt kérdés
Külföldön vagyok, jóformán nem ismerek senkit, és sok helyre azért nem megyek, mert ugye egyedül "milyen már" viszont nem akarok otthon üldögélni. Hová mehetnék?
2016. ápr. 29. 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? És hol élsz?
2016. ápr. 29. 16:05
 2/10 A kérdező kommentje:
25, Madrid
2016. ápr. 29. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Menj egyedül! Én is sokszor mentem egyedül bulizni, nincs abban semmi gáz, általában összeismerkedtem emberekkel, tök jó volt.
2016. ápr. 29. 16:18
 4/10 anonim válasza:
47%
Te vagy az a spanyol csaj?
2016. ápr. 29. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Ülj be egy bárba, és még ha nem is vagy csinos, biztos leszólít valaki
2016. ápr. 29. 16:24
 6/10 A kérdező kommentje:

1: nem vagyok "az a spanyol csaj", magyar vagyok :D

2: De nem akarom, hgoy leszólítsanak, én csak barátokat szeretnék, viszont rémes első benyomást szoktam tenni, és nehezen igazodok el az emberi kapcsolatokban

2016. ápr. 29. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok és én is nő vagyok és bármilyen hihetetlen nem pasizni mentem egyedül, hanem mondjuk egy olyan koncertre, ahol érdekelt a zene, ha szóba állsz valakivel nem feltétlen azt jelenti, hogy fel akarsz szedni valakit, tök sokszor lányokkal ismerkedtem így, egyik nagyon kedves barátnőmet is így ismertem meg. Ha valakinek nem tiszta, hogy te most éppen barátkozol, mondd meg neki nyugodtan, ezt a férfiak is megértik, ha nem tetszik neki, hogy nem lesz szex, akkor bulizzon mással, ennyi.
2016. ápr. 29. 16:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, kettes! És te menynire vagy könyen ismerkedős?
2016. ápr. 29. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkoriban nagyon könnyen ismerkedtem, de azért nem vagyok az a típus, aki belemászik egy teljesen ismeretlen társaság közepébe. Általában ha lementem egyedül egy buliba, azok az emberek jöttek oda hozzám, akik szintén egyedül jöttek, a férfiaknál több olyan volt, aki tényleg csak beszélgetni akart és egy jó estét eltölteni, hátsó szándék nélkül, persze van aki ismerkedni akar, de az sem baj, olyan is volt, akivel később jó barátok lettünk, annak ellenére, hogy eleinte fel akart szedni, csak időben leállítottam, nem vette zokon.
2016. ápr. 29. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs ott valami magyarok közössége? Vagy magyar kocsma?
2016. ápr. 29. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!