Mi jár a fejetekben így este?
Az jár a fejemben, hogy miért nem b@ssza meg az anyját a ku.rva egyetem, hogy meghirdeti a mérnöki szakot, elszedi az állam a 9000 forintot a sok hozzám hasonló marhától, fél éven át izgulok 100/85 ponttal a zsebemben, és ma éjjel szembeköpnek azzal, hogy NEM INDUL EL A SZAK. Mert csak.
30 jelentkező volt rá.
Kur.va ország.
Bocs. De most tényleg ez jár a fejemben.
Egy lányon gondolkozok épp. Meg még sok másikon. Meg azon hogy milyen zenét hallgassak. Meg még sok mindenen! Csak úgy kavarognak a fejemben a gondolatok! :)
Én szívesen beszélgetek veled ma este, de sajnos szerintem nagy közöttünk a korkülönbség.
#5 Ezzel én is így vagyok. Imádom az éjszakát. De sajnos az én kreativitásom kimerül az idegennyelvű dalok (sokszor félre) fordításában.
Régen próbáltam verset írni, de MC Zsolax tehetségesebbnek bizonyult e téren, úgyhogy az felejtős, a rajzolási módszereimről ne is beszéljünk. :)
#4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!