Hogy telik a napotok akik magányosak,és egyedül vannak,mi a napi rutin?
Egyedül vagyok, de nem vagyok magányos.
Ha dolgozom, akkor dolgozom, este már nem nagyon járok el, viszont ilyenkor intézek el hazaúton mindent, amit kell.
Szabadnapon is felkelek korán, a házban és a körül sok a tennivaló, hacsak nincs valami nagy munka, akkor délelőtt intézem ezeket, és délután pihenek. Vannak itthoni hobbijaim. Vagy ha valamiért el akarok menni, akkor elmegyek. Vagy találkozom a barátaimmal ( ha épp ráérnek).
Ha szabadságon vagyok, akkor viszont folyton jövök-megyek, szinte csak alszom a szálláson.
Kisebb home office fözes kaja haztartas aztan ügyintezesek esetleg rokonok baratok aztan film vagy tanulas es alvas.
En kezdek komolyan beleörülni ebbe a sivar unalmas, ertelme sem volt felkelni sem tipusu, eletbe.
Nem vagyok magányos. Van, hogy a párom dolgozik, és szinte egész nap nem beszélünk, de akkor sem unatkozom.
Napi rutin: Felkelek későn, reggelizek, megfőzöm, ebédelek, elmegyek boltba/takarítok, tv-zek, tanulok, zenélek.
Ha iskolába megyek, ugyanez, csak hamarabb kelek, és nem főzök, csak szendvicseket készítek. Előző nap főzök meg, és úgy eszem este, ha hazaértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!