Van e valami életforma a halál után?? Hulye kérdés de muszaly volt kérdezni...??
Nagyon sajnálom, hogy ilyen kilátástalannak érzed az életedet. Én hiszek abban, hogy sosem késő változtatni, és hog minden problémára van megoldás. Szorítok, hogy rendbe jöjjön az életed!
27/F
Haver te nem mernéd megtenni szerintem. NEM AKARLAK BUZDÍTANI VAGY BÁRMI. De ismerem a helyzeted, én is azt hittem menni fog de csak fél útig jutottam (kötéllel) akkor rá jöttem hogy sokkal mélyebben kell lennie az embernek ahhoz mint amit elképzel, hogy még mérje tenni. Aki meg akar halni az cselekszik és nem ide jár fel.
Hidd el jobban jársz ha elfogadod a sorsod ( élned kell) és kész.
Az egyetlen pozitív dolog ebben hogy nem érzed szükségét semminek mert nem jelent az élet azután sem semmit, csak könnyebb kivárni hogy megszabadulj ettől a tetű világtól, és reménykedsz, hogy nincs következő élet.
Szóval vesd el ezt a gondolatot és próbáld kihozni a legjobbat hisz nincs veszteni valód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!