Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismertek olyan embereket akik...

Ismertek olyan embereket akik lenézik a másikat csak azért mert nem azt az életformát követik mint ők?

Figyelt kérdés
Pl. eljárnak egzotikus helyekre nyaralni, vagy "egészséges" étrenden él, és aki nem olyan, azzal éreztetik is, hogy nem nézik szinte semmibe a másikat. Egyfajta sznobizmus is, bár a sznobság kicsit összetettebb fogalom szerintem
2019. jún. 24. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy csak ilyen embereket ismerek. Nagyon... romlik a nívó.
2019. jún. 24. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Igen. De valahogy nem tud izgatni.
2019. jún. 24. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A nagyon politika orientált illetve a vegán ismerőseim sajnos mind ilyenek, ha merészelsz bármiben is más véleményen lenni, akkor automatikusan valamiféle alsóbbrendű lénnyé degradálódsz a szemükben :S
2019. jún. 24. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
Olyan családról hallottam, akik rendszeresen a távol-keleten töltenek hónapokat, miközben itthon lopják az áramot.
2019. jún. 24. 13:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem pl. olyan ismerősöm van, aki télen eljár síelni, nyáron kerékpározik és abszolút nem tudja megérteni hogy nem mindenkinek ez a hobbija. Illetve horgász haverom ilyen, aki nem horgászik az... nem folytatom.
2019. jún. 24. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:
22%

Az osszes feminista?

Egyebkent ja, 90%-a az altalam ismert embereknek ilyen.

2019. jún. 24. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Inkább úgy mondanám, hogy van hogy egy dolog annak az embernek egy alap dolog így úgy beszél róla, ami neked furcsa, mert neked különleges, nem mindennapos esetleg elérhetetlen...

... és emiatt kicsit úgy veszed mintha lenézőben beszélne veled ... pedig igazából nem, csak te képzeled oda.

2019. jún. 24. 14:27
 8/10 Metionin ***** válasza:
Igen egy csomót. Vannak akik szerint selejt vagyok mert nem szeretem a gyerekeket, vannak akik lenéznek, mert ennyi idősen még színházazni járok vagy mert tornázok itthon. Van aki szerint gáz vagyok, mert a szüleim nem vettek nekem lakást, vagy mert nincs jogsim. Az ilyen emberek mindig mindenkiben találnak valami kivetnivalót, csak a saját életükben nem.
2019. jún. 24. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. Talán nem is véletlen, valószínűleg az az oka hogy nem vegyülök ilyen emberekkel.
2019. jún. 24. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Valami baj van velük! Hogy nem értik azt meg,hogy az emberek nem egyformák?szerencsére.

Na meg azt,hogy nem egyenlöek a lehetöségek és a mozgástér sem.

2019. jún. 24. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!