Hogy lehet, hogy ilyen sok itt a magányos de mégsem írtok egymásnak hogy változtassatok ezen?
vagy épp azért vagytok magányosak mert nem akartok kezdeményezni? (nem tudjátok hogy kell?)
vagy igazából nem vágytok nagy társaságra, inkább egy párra hajtotok amit sokkal nehezebb ezen az oldalon összehozni mint egy sima havert / barátot/ akármit?
Szóval a kérdés az, hogy az itteni magányosok mit szeretnének, mit keresnek?
Kár ezen így filózni,és a válaszolóknak elemezgetni,vélt, vagy valós igazságaikat.
Minden barátkozáshoz,a legkisebbhez is , KÖZÖS élmények kellenek, élőben, személyesen.Ezt nem pótolhatja a legtökéletesebb technika sem,semmilyen formában.
Nem vagyok tini,de amikor fiatal voltam,akkor nem is volt ennyi technikai lehetőség, de mégis volt majdnem mindenkinek barátja, nem is egy, és ide -oda járkáltak,programoztak.
De én is írtam ide kérdést,konkrét témában, amiről tudom,hogy sok kedvelője van, itt Budapesten is. De mivel olyan a hobbi,hogy nem főleg a neten zajlik, így örultem volna személyes beszélgetésnek, és programoknak.Főleg, hogy ezek még pénzbe sem kerultek volna. És mi lett ? Férfi vagyok, és fiatal fiúk - 17 és 20 év közöttiek - írtak és magukat ajánlották fel, mint szabadidőpartnert. Valahogy ez elgondolkodtat,mert lehet,hogy rosszul értelmezett időtöltésnek fogják fel sokan,hogy ide írnak az emberek.
De írtam privátot is, olyannak, akinek érdekes,vagy értelmes kérdése volt. Vagy nem volt válasz, vagy pedig olyan szinten, hogy megkérdőjeleztem,hogy a kérdést egyáltalán ő fogalmazta -e meg...
Nehéz dolog, de könnyebb személytelennek maradni egy monitor előtt,mint esetleg egy jót beszélgetni, ami aztán tényleg nem kötelez semmire.
Wow, mennyire megváltozott egy a gyakori kérdések.hu :D jó újra itt :D
Nos, én is hasonló helyzetben vagyok. Mindig is voltak, és vannak barátaim most is. Csak talán a baj az, hogy mindannyian eléggé otthonülős, introvertált típusok voltunk, éppen ezért mondjuk az nálunk sosem volt lehetőség, hogy mondjuk nőket megismerjünk egymáson keresztül. Ahhoz egy kicsit ingergazdagabb programokat kellett volna szervezni a LAN Partyknál :D
Ráadásul mi már abban a korban vagyunk, amikor egy laza sörözést is elég nehéz megszervezni, mert a hátköznapok fogaskerekei sokakat bedaráltak. Munka-munka-munka.
Szóval én is abban a kilátástalan helyzetben lyukadtam ki, hogy Tinderen húzogatom az embereket jobbra-balra.
Szóval nyitott vagyok én is valamilyen összeröffensére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!