Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet, hogy ilyen sok...

Hogy lehet, hogy ilyen sok itt a magányos de mégsem írtok egymásnak hogy változtassatok ezen?

Figyelt kérdés

vagy épp azért vagytok magányosak mert nem akartok kezdeményezni? (nem tudjátok hogy kell?)

vagy igazából nem vágytok nagy társaságra, inkább egy párra hajtotok amit sokkal nehezebb ezen az oldalon összehozni mint egy sima havert / barátot/ akármit?

Szóval a kérdés az, hogy az itteni magányosok mit szeretnének, mit keresnek?

2020. júl. 31. 22:06
1 2
 11/16 Salx Narval ***** válasza:
51%
Én véletlen tekintettem bele ebbe a kérdésbe, nem is állt szándékomban írni csak az itt olvasott válaszok kihoztak belőlem egy érzést. Miért itt akartok ismerkedni? Nem baj, csak nem értem.:D Persze ha csak unatkozik valaki mint most én így hajnalban kávézgatás közben az más. Miért nem mentek emberek közé? Nyilván nem úgy kell nekivágni a dolognak, hogy na most ismerkedni akarok. Én ha elindulok a városba 3-4 óra alatt egy tucat érdekes szimpatikus emberrel találkozom és ezek felével szót is váltok, egy részével beszélgetek is kicsit, egy biztos akad akivel kölcsönös a szimpátia és rá is érünk. Nyilván ez nem társkeresés de akár az is lehet belőle, ha gyakran csináljátok. Én mindenhol tudok ismerkedni és ha van időm, kedvem szívesen szóba állok akár idegenekkel is. Ez célirányosan nyilván kevésbé megy, lazán, természetesen, barátságosan annál inkább, aztán bármi kisülhet egy beszélgetésből is. Nincs társam, nincs barátom, de élnek még a szüleim és van egy 20 éves lányom csak sajnos ritkán látom. Van vagy 100 haverom, barátnőm, fiatalok, idősebbek és idősek is, lazább-szorosabb kötődéssel kivel, hogy. Nyilván társat is találnék közülük de egyenlőre jól elvagyok lazább kapcsolatban mint kötöttben, arra még nem vagyok kész. Nem vagyok már fiatal és pont ezért nem értem, hogy nektek ez miért okoz gondot, "tiétek a világ". Ha van itt kaposvári és beszélgetne délelőtt vagy este szívesen megiszok vele egy sört, de nap közben ebben a melegben nem megyek sehová.:D
2020. aug. 1. 05:10
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Kár ezen így filózni,és a válaszolóknak elemezgetni,vélt, vagy valós igazságaikat.

Minden barátkozáshoz,a legkisebbhez is , KÖZÖS élmények kellenek, élőben, személyesen.Ezt nem pótolhatja a legtökéletesebb technika sem,semmilyen formában.

Nem vagyok tini,de amikor fiatal voltam,akkor nem is volt ennyi technikai lehetőség, de mégis volt majdnem mindenkinek barátja, nem is egy, és ide -oda járkáltak,programoztak.

De én is írtam ide kérdést,konkrét témában, amiről tudom,hogy sok kedvelője van, itt Budapesten is. De mivel olyan a hobbi,hogy nem főleg a neten zajlik, így örultem volna személyes beszélgetésnek, és programoknak.Főleg, hogy ezek még pénzbe sem kerultek volna. És mi lett ? Férfi vagyok, és fiatal fiúk - 17 és 20 év közöttiek - írtak és magukat ajánlották fel, mint szabadidőpartnert. Valahogy ez elgondolkodtat,mert lehet,hogy rosszul értelmezett időtöltésnek fogják fel sokan,hogy ide írnak az emberek.

De írtam privátot is, olyannak, akinek érdekes,vagy értelmes kérdése volt. Vagy nem volt válasz, vagy pedig olyan szinten, hogy megkérdőjeleztem,hogy a kérdést egyáltalán ő fogalmazta -e meg...

Nehéz dolog, de könnyebb személytelennek maradni egy monitor előtt,mint esetleg egy jót beszélgetni, ami aztán tényleg nem kötelez semmire.

2020. aug. 1. 06:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdekes válaszokat, nem vagyok régóta gyakoris tag, de én is azt vettem észre, hogy mintha segítséget kérnének de utána hiába ajánlom fel hogy beszélgessünk, eddig 1x kaptam választ (akkor is én kezdeményeztem xd)
2020. aug. 1. 07:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert akkor már nem lennénk magányosak és utána nem kellene erre az oldalra fellépni.
2020. aug. 1. 09:42
 15/16 Salx Narval ***** válasza:
Kedves utolsó válaszadó, téged mi bánt, mitől érzed magad magányosnak, milyen jellegű segítséget,v tanácsot várnál itt? Milyen beállítottságú, korú, nemű emberekkel beszélgetnél és főleg miről?
2020. aug. 2. 04:16
 16/16 szuperpocok ***** válasza:

Wow, mennyire megváltozott egy a gyakori kérdések.hu :D jó újra itt :D

Nos, én is hasonló helyzetben vagyok. Mindig is voltak, és vannak barátaim most is. Csak talán a baj az, hogy mindannyian eléggé otthonülős, introvertált típusok voltunk, éppen ezért mondjuk az nálunk sosem volt lehetőség, hogy mondjuk nőket megismerjünk egymáson keresztül. Ahhoz egy kicsit ingergazdagabb programokat kellett volna szervezni a LAN Partyknál :D

Ráadásul mi már abban a korban vagyunk, amikor egy laza sörözést is elég nehéz megszervezni, mert a hátköznapok fogaskerekei sokakat bedaráltak. Munka-munka-munka.

Szóval én is abban a kilátástalan helyzetben lyukadtam ki, hogy Tinderen húzogatom az embereket jobbra-balra.

Szóval nyitott vagyok én is valamilyen összeröffensére :D

2020. aug. 2. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!