Szerintetek mi lehet a bajom? Hogyan változtassak a helyzetemen?
Felnőtt ember van, erőltesd meg magad.
Sportolj, mozogj kicsit,
"Sportolj, mozogj kicsit"
Az a baj, hogy fizikálisan iszonyatosan gyenge vagyok. Éppen hogy megütöm az 50 kilót és állandó fásultságot érzek a testemben. Ráadásul nem szeretek emberek között lenni. Nem szocfóbia/pánik vagy ilyesmi, egyszerűen csak rosszul vagyok tőlük.
Mindenképpen most el kell kezdened valami olyan dolgoz csinálni amitől el tudsz lazulni vagy hasonló...
Én megnyomnám a szakdogát ha már eddig eljutottál ne menjen kárba az idő utána.Valamilyen diákmunka vagy rendes munka.Mind1 mi csak legyen.Közben eljárogatnak kirándulni moziba erre arra ami az érdeklődésemhez megy (nem ismerlek ezt neked kell tudni) lehet ez akármi pl gokartozás biciklizés séta stb.
Tudom ezt megszólják sokan de nem gondolkoztál azon hogy esetleg elmenj néha "fizetős lányokhoz" ? :D
Írd meg a szakdogádat, ha határidőre nem lesz meg, akkor is lehet egy félévet halasztani, nem? A finish-ben már ne hagyd abba. Milyen szakra jársz? Nem tudsz azzal kapcsolatban vmi munkát vállalni szakdogától függetlenül?
Ha az ember belekerül vmi miatt ilyen fásultsági állapotba, onnan vagy valami külső dolog hozhatja ki, de erre várhatsz ítéletnapig is, vagy te magad. Nem hülyeség, amit írnak a többiek: séta a szabadban, kocogás egy parkban, ha csak párszor 5 percet, már az is tök jó. Menj friss levegőre, napfényre, csodát tesz. Hülyeségnek tűnik, de a kertészkedés a friss levegőn (kiskert, erkély) is annyi életerőt tud adni. Menj vízpartra, hallgasd kicsit a természet hangját kora reggel vagy este alkonyatkor, újjászületsz. Sétálj 1 órát cél nélkül a városban, ahol élsz, vagy utazz el egy ismeretlen városba az országban tök egyedül és kószálj pár órát céltalanul, nézd az épületeket, parkokat. Már ennyi kimozdulás és mozgás is jó kezdet. Olyan fiatal vagy még, élvezd a fiatalságodat, mert a harmincas éveid végén meg a negyvenes éveidben (nem beszélve a későbbiről) már vissza fogod sírni, hogy jaj, ha még egyszer huszonéves lehetnék.
Szakdogádat mindképp próbáld befejezni.Egyetemet végleg ott ne hagyd!
Ha nem úgy jönnek ki a dolgok akkor pedig halassz ha lehet.
Neked egy DHB kellene.
Durva húzós buli és ének :D
Na de viccet félretéve.Nem olyan vészes a helyzeted sőőt.
Sok embert fel se vesznek felső oktatásba...
"Milyen szakra jársz?" Bocsi, ezt mindenkinek inkább privátban írnám meg, ha az illetőt érdekli, rákérdezhet.
Köszi a biztatást mindenkinek. Hát amíg bírom passzív félévekkel meg tandíjjal addig természetesen nem hagyom abba. Arra is gondoltam már, hogy megvegyem a szakdogámat, de egyszerűen nem merném megtenni és az is 100-150 ezer ráadásul idegeskedhetek miatta egész életemben. Ezzel kapcsolatban valami tipp/vélemény? Az a baj, hogy magyarból sose voltam jó és nehezen megy a szövegfeldolgozás/értelmezés/rendszerezés/gondolatalkotás stb. Ráadásul még angol szakirodalmat is kellene feldolgoznom. Brrr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!