Nagyon egyedül érzem magam. Nincsenek barátaim. Hogy változtassak ezen?
2 éve minden ismerettségem elkopott. Mindenkinek családja lett, külföldre ment. Szeretnék újra egy közösség tagja lenni. Tudom hogy ez most a járvány miatt még nehezebb. Mit ajánlotok?
25/l
ha közösség tagja akarsz lenni, ahhoz először meg kell találnod azt a közösséget
milyen fajta közösségben éreznéd jól magadat? milyen hobbijaid vannak? miket szeretsz?
de akár az ilyen keresztény szektás közösségek is szóba jöhetnek, ha hiszel ezekben, ott sokan befogadnak, csak valamit valamiért alapon megy kicsit a dolog :)
Ha online szeretnél ismerkedni, akkor vannak pl kifejezetten barát kereső csoportok Facebookon, vagy ilyen témájú fórumok.
Nekem is írhatsz ha szeretnél beszélgetni, szintén egyedül érzem magam.
27/N
A válasz az, hogy pontosan tudod te mit kell tenni. ki kell írni akármelyik weboldalra, hogy fiatal nőként magányos vagy és már jönnek is a nyálukat csorgató emberek.
2-3-4 Ugyan én is ateista vagyok, de ez undorító. Egyik az, hogy elég görény dolog más vallási felekezeteit leszektázni. (ha meg a 2 es tényleg szektákra gondolt, akkor meg ritka hülye ötlet lenne fanatikusokhoz járni ismerkedni...)
A másik, hogy hogy van az, hogy a keresztényekkel van a legkevesebb gond a világon, mégis az egyetlen támadható vallás? Bármi más vallást leszólsz (akármilyen okból) akkor mindenki megtámad. Bezzeg a keresztényeket még szinte bátorítást is kapsz.
Mi ez a kettős mérce?
a 4 esnek meg üzenem, hogy értem én hogy be kell nyalni, mert fiatal nő de annyiból hogy nem hívő nem következik hogy intelligens (vannak dinka ateisták is). És abból se következik hogy valaki ostoba ha valaki hívő. Mindenki abban hisz amitől megnyugszik kicsi lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!