Ha rosszak a fogaim és nem csináltatom meg,magányos maradok?Nem fognak szóba állni velem a lányok?
Figyelt kérdés
Kerülöm a beszélgetéseket az emberekkel,így a lányokkal is.Nem akarom hogy lássák hogy rosszak a fogaim.Viszont egyre magányosabb vagyok így.Nem fogom tudni elkerülni a fogorvost.Most két dologtól is szenvedtek.Az egyik a magány,a másik a fogfájás.Elég rossz mind a kettő.2020. júl. 21. 13:32
61/91 anonim válasza:
Akinek igénytelen,az ne nézzen oda. Ilyen egyszerű.
62/91 anonim válasza:
Nem kötelező mindenkivel szóba állni meg eslviselni.
63/91 A kérdező kommentje:
Pattanások is jönnek ki rajtam és foltokban hullik a hajam.Lehet,hogy ennek is köze van a rossz fogakhoz.
2020. júl. 21. 21:37
64/91 anonim válasza:
Neked emiatt komoly problémáid lesznek. Ne halogassad a fogorvost, mert megbánod.
65/91 anonim válasza:
#61. Te vagy igénytelen. Az igényes nem néz oda. A fogak ápoltsága pedig alap. Ha az nincs rendben szégyenletes és nincs is miről beszélni.
66/91 A kérdező kommentje:
#64 igen,tudom.Nem is akarom sokáig halogatni,mert bármelyik pillanatban elkezdhet fájni valamelyik lyukas fogam.
2020. júl. 21. 21:41
67/91 anonim válasza:
Nem csak a fájdalomra értendő. Egyéb szervi problémád is lehet. Az pedig, húzós lesz.
68/91 anonim válasza:
Ne osztozzatok itt,nem érdemes.
69/91 anonim válasza:
#68. Miért zavar? Nyugodj meg, vedd be az altatódat. Jobb lesz😊
70/91 anonim válasza:
Ennél a témánál már csak a lepontozás eredetibb XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!