Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha rosszak a fogaim és nem...

Ha rosszak a fogaim és nem csináltatom meg,magányos maradok?Nem fognak szóba állni velem a lányok?

Figyelt kérdés
Kerülöm a beszélgetéseket az emberekkel,így a lányokkal is.Nem akarom hogy lássák hogy rosszak a fogaim.Viszont egyre magányosabb vagyok így.Nem fogom tudni elkerülni a fogorvost.Most két dologtól is szenvedtek.Az egyik a magány,a másik a fogfájás.Elég rossz mind a kettő.

2020. júl. 21. 13:32
 21/91 anonim ***** válasza:
63%
Nekem úgy tűnik, hogy egyelőre jobban zavar a fogorvos, mint a magány... Akkor mit vársz?
2020. júl. 21. 14:31
 22/91 anonim ***** válasza:
65%
Mire vársz? Nem is értem. Szégyen!!!!!!
2020. júl. 21. 14:33
 23/91 anonim ***** válasza:
18%
Nekem is rosszak a fogaim,mégis van pasim... van akit mégiscsak nem zavar a rossz fogsor ezek szerint.
2020. júl. 21. 16:14
 24/91 A kérdező kommentje:
#23 de neked biztos nem annyira mint nekem.
2020. júl. 21. 16:38
 25/91 anonim ***** válasza:
78%

"Nekem is rosszak a fogaim,mégis van pasim... van akit mégiscsak nem zavar a rossz fogsor ezek szerint."

Nőként írom, hogy nőként könnyű, ha megunta a kezét, te is jó vagy neki. Punciért a csövesnénivel is összejönnének.

2020. júl. 21. 16:58
 26/91 anonim ***** válasza:
75%
Mit sajnáltatod itt magad? Menj el fogorvoshoz és megszűnik mindkét probléma.
2020. júl. 21. 17:14
 27/91 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk jó fogorvost nehéz találni, azért érdeklődj is. Ha kell menj magánhoz a TB-s mindent kihúz. Én is voltam már sok orvosnál de mégis baj van a fogaimmal mert nem jó orvosok.
2020. júl. 21. 17:58
 28/91 anonim ***** válasza:
49%
Meg még annyi hogy ezt tényleg nézzél utánna mert egy barom orvos több kárt csinál mint hasznot. Könnyen száj sebészet lehet a vége. Meg be dagad az egész fejed stb. De hogy ilyenek hogy lesznek orvosok, azt ne kérdezd.
2020. júl. 21. 18:03
 29/91 A kérdező kommentje:
#28 állami fogorvoshoz akarok menni,egész évben fizettem a TB-t és nem is voltam orvosnál.Nemcsak fogorvosnál,semmilyennél se.
2020. júl. 21. 18:26
 30/91 anonim ***** válasza:
89%
Hát te tudod, tudom hogy fizeted mindenki fizeti. De hidd el nem ér annyit ha barom az orvos. De majd meglátod. Ez csak jó tanács.
2020. júl. 21. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!