Ha rosszak a fogaim és nem csináltatom meg,magányos maradok?Nem fognak szóba állni velem a lányok?
Figyelt kérdés
Kerülöm a beszélgetéseket az emberekkel,így a lányokkal is.Nem akarom hogy lássák hogy rosszak a fogaim.Viszont egyre magányosabb vagyok így.Nem fogom tudni elkerülni a fogorvost.Most két dologtól is szenvedtek.Az egyik a magány,a másik a fogfájás.Elég rossz mind a kettő.2020. júl. 21. 13:32
31/91 anonim válasza:
23 - as: Én ezzel nem dicsekednék a helyedben - főleg nőként - hogy ennyire igénytelen vagy!
Gyönyörű pár lehettek! Egyik undorítóbb, mint a másik...
32/91 anonim válasza:
#23. Igénytelen nő vagy! Fujj! Bottal sem piszkálnálak meg.
33/91 anonim válasza:
Az lehet de a pasimmal 15 éve együtt vagyunk,pedig nincs egyetlen jó fogam se...ez a lényeg.
34/91 anonim válasza:
Nem kell engem piszkálgatni XD
35/91 anonim válasza:
Ráadásul a pasimnak minden foga hófehér...mégis el tud fogadni.
Na erre varjatok gombot.
36/91 A kérdező kommentje:
#35 de le is van törve fogad?Elöl neked sincsenek meg a fogaid? Mert az sokat számít hogy elöl milyenek a fogaink,a hátsóját úgyse nagyon látják.Az enyém megvan elöl,de látszik rajta,hogy vastagon van rajta a fehér színű fogkő,ami már az ínyemre is ráhúzódott.Tehát már az ínyem is fogköves.
2020. júl. 21. 19:56
37/91 anonim válasza:
Nekem is levan törve jó pár fogam elöl,egyetlen jó fogam sincs és nekem is van párom.:)
Ne nagyon mondjátok le a 23. válaszolót,mert úgytűnik tényleg nem mindenkit zavar ez.
38/91 anonim válasza:
37.-ik válaszoló,ezt jó volt olvasni. Mégse vagyunk egyedül,van olyan aki mégse nézi le a másikat...
23. voltam.
39/91 A kérdező kommentje:
#37 ha nem elöl vannak letörve az még annyira nem gáz.Nekem az a baj hogy pont az elöl lévő fogaim tiszta fogkövesek.És hiába mosom,a fogkefe nem szedi le.
2020. júl. 21. 20:02
40/91 A kérdező kommentje:
Ja de írtad is hogy elöl vannak letörve,hát az nem jó.Beszélgetésnél egyből kiszúrják.
2020. júl. 21. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!