Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha rosszak a fogaim és nem...

Ha rosszak a fogaim és nem csináltatom meg,magányos maradok?Nem fognak szóba állni velem a lányok?

Figyelt kérdés
Kerülöm a beszélgetéseket az emberekkel,így a lányokkal is.Nem akarom hogy lássák hogy rosszak a fogaim.Viszont egyre magányosabb vagyok így.Nem fogom tudni elkerülni a fogorvost.Most két dologtól is szenvedtek.Az egyik a magány,a másik a fogfájás.Elég rossz mind a kettő.

2020. júl. 21. 13:32
 11/91 anonim ***** válasza:
96%
De minél később mész el, ez annál rosszabb lesz. Szélsőséges esetben odáig is juthat a dolog, hogy protézisre leszcszukseged, ahhoz viszont ki fogják húzni minden fogadat, a csonkokat meg valahogy kiműtik a szádból. Ne szívasd meg magad ennél jobban.
2020. júl. 21. 13:55
 12/91 anonim ***** válasza:
97%
Nem a lányok miatt lenne érdemes törődni a fogaddal, hanem az egészséged miatt. A saját példámon próbállak megvilágosítani. Nem foglalkoztam velük, aztán 40 éves koromra eljutottam odáig, egyre komolyabb problémát jelentett az evés. Egyre kevesebb fajta ételt voltam képes megenni. Olyan szinten tönkre voltak menve a fogaim, hogy töredeztek, - volt, hogy a saját fogamat sikerült megrágnom és lenyelnem, míg nem fizikálisan nemigen volt mivel rágnom. Műfogsorom van, amelynek az árán értelmesebb dolgot is vehettem volna, - amimkor készült, 2013-ban került 200000 forintba (és ez sosem lesz olcsóbb, inkább csak egyre drágább). Minél nagyobb a probléma, annál rosszabbul jössz ki majd a probléma halogatásából. A mai napig rettegek a fogorvosoktól, attól a légkörtől, ami egy orvosi rendelőnek álcázott hentes műhelyben van, de még is arra a következtetésre jutottam utólag, nem voltam normális, hogy ennyire hagytam elfajulni a dolgokat. Fertőzések lehetőségeiről, bűzről, szájszagról direkt nem írtam, - van annyi fantáziátok, hogy kb. mi övezte ezt az egész helyzetet. Javaslom, vegyél erőt magadon és próbáld meg minél hamarabb rendezni ezt a probléma sort, - ugyanis ez - ha már most elkezded, - sem lesz egy 30 perces történet!
2020. júl. 21. 13:56
 13/91 anonim ***** válasza:
69%

Sosem fogom mégérteni, hogy lehet valaki olyan igénytelen, hogy megromoljanak a fogai, és egy temető legyen a szájában... Hány ilyet ismerek, hogy 2 fog kandikál csak ki neki a szájából...

A kedvencem, amikor a tetkói virítanak a testén, közben meg 3 foga van elöl... Vagy a másik töketlen, aki az autójára nem sajnálja a pénzt, és több kereke van az autójának, mint neki foga...

Meg is érdemli az ilyen sutyerák, hogy egy lány se álljon vele szóba! Mit gondolsz te? Valakinek ez fog tetszeni, a te igénytelenséged? Valaki majd bedugja a nyelvét a szádba?

Én is féltem a fogorvostól nagyon sokáig, mert az állami fogorvosok mind hentesek voltak...

Amióta magánhoz járok, szeretek fogorvoshoz járni! Abszolút nem fáj, és tényleg a maximumot nyújtják! Tegnap például kifehéríttettem a fogaimat.

Persze, ezért fizetni kell, de semmi sincs ingyen a mai világban! De, nálad már tökmindegy...

Ha szerencséd van, némelyik fogadat még meg lehet menteni, és nem kell kihúzni.

Ne itt sajnáltasd magad, hanem húzzál fogorvoshoz, és mentsd a menthetőt!

2020. júl. 21. 13:56
 14/91 A kérdező kommentje:
#11 igen,tudom.Már szinte egy jó fogam sincs.Vagy lyukas,vagy fogköves valamelyik fogam.Összesen talán kettő olyan fogam van,aminek még nincs baja.
2020. júl. 21. 13:58
 15/91 anonim ***** válasza:
88%
Most még rendbe lehet tenni őket, ha rászánod magad, de később majd amiatt járhatsz dokihoz, hogy kihúzza az összeset és műfogsort tegyen be. Nem szeretnélek riogatni, de ha ténykeg ilyen állapotban vannak a fogaid, mint mondod, akkor muszáj lépni valamit az ügyben.
2020. júl. 21. 14:01
 16/91 A kérdező kommentje:
#15 igen és sajnos egyre rosszabb.Egymás után romlanak el és nem tudom megállítani.
2020. júl. 21. 14:05
 17/91 anonim ***** válasza:
97%

Dolgozol már? Van egy haverom, ő is ilyen volt, mint te!

Neki kb. 100 ezerért gyakorlatilag felújították a fogait!

Csináltasd meg őket, mert amellett, hogy gusztustalan, igénytelen dolog, még komoly egészségügyi problémáid is lehetnek belőle!!

Ja és lehet kérni érzéstelenítőt a fogászatokon, aminek köszönhetően nem fogsz érezni semmit!!

13 - as voltam.

2020. júl. 21. 14:06
 18/91 A kérdező kommentje:
#17 igen dolgozom.Szerencsére többnyire egyedül vagyok a munkahelyen,nem nagyon kell emberekkel beszélgetnem.Minél kevesebben látják hogy milyen rosszak a fogaim,annál jobb.
2020. júl. 21. 14:11
 19/91 anonim ***** válasza:
75%
Te az a típus vagy, aki csak akkor megy el, ha fáj a foga. Én meg az, aki félévente jár kontrollra és ha te lennél az utolsó ember, akkor sem jönnék veled össze. :) A tetteidnek következménye van. Keresgélj a magad igénytelen szintjén
2020. júl. 21. 14:27
 20/91 anonim ***** válasza:
93%
Me butáskodj! Nem kell, hogy villogó fogsorod legyen. Viszont, ez alap, hogy rendbe legyenek a fogaid. Így bizzosan nem lesz csajod! És ha 1 év amíg rendberakja? Akkor is megéri. 46 évesen mondom, hogy ezt nem engedném meg magammal szemben. Mert, nem másoknak, hanem magumknak tartozunk ennyivel. Sajnos, ez a teljes igénytelenség. Irány a fogorvos!!!!!
2020. júl. 21. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!