Ha rosszak a fogaim és nem csináltatom meg,magányos maradok?Nem fognak szóba állni velem a lányok?
Sosem fogom mégérteni, hogy lehet valaki olyan igénytelen, hogy megromoljanak a fogai, és egy temető legyen a szájában... Hány ilyet ismerek, hogy 2 fog kandikál csak ki neki a szájából...
A kedvencem, amikor a tetkói virítanak a testén, közben meg 3 foga van elöl... Vagy a másik töketlen, aki az autójára nem sajnálja a pénzt, és több kereke van az autójának, mint neki foga...
Meg is érdemli az ilyen sutyerák, hogy egy lány se álljon vele szóba! Mit gondolsz te? Valakinek ez fog tetszeni, a te igénytelenséged? Valaki majd bedugja a nyelvét a szádba?
Én is féltem a fogorvostól nagyon sokáig, mert az állami fogorvosok mind hentesek voltak...
Amióta magánhoz járok, szeretek fogorvoshoz járni! Abszolút nem fáj, és tényleg a maximumot nyújtják! Tegnap például kifehéríttettem a fogaimat.
Persze, ezért fizetni kell, de semmi sincs ingyen a mai világban! De, nálad már tökmindegy...
Ha szerencséd van, némelyik fogadat még meg lehet menteni, és nem kell kihúzni.
Ne itt sajnáltasd magad, hanem húzzál fogorvoshoz, és mentsd a menthetőt!
Dolgozol már? Van egy haverom, ő is ilyen volt, mint te!
Neki kb. 100 ezerért gyakorlatilag felújították a fogait!
Csináltasd meg őket, mert amellett, hogy gusztustalan, igénytelen dolog, még komoly egészségügyi problémáid is lehetnek belőle!!
Ja és lehet kérni érzéstelenítőt a fogászatokon, aminek köszönhetően nem fogsz érezni semmit!!
13 - as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!