A magányból hogyan lehet kitörni?
Velem barátkozhatsz, ha szeretnél. De ha csak kell valaki, aki meghallgat, akkor is itt vagyok. :)
Egyébként a válasz a kérdésedre: minden fejben dől el. Ha eldöntötted, akkor már csak akarat kell, az fog tetteket generálni. A tetteknek pedig eredményük lesz. :)
Magyarul akard és tegyél érte. A hogyant pedig át lehet beszélni.
Röviden:
Beszélgetés akárkivel, akivel találkozol. Kölcsönös érdeklődés, kapcsolatépítő kérdések és válaszok, na meg összhang.
Hosszan:
Ehhez tudni kellene, milyen környezetben vagy, kikkel kerülsz kapcsolatba, milyen a viszonyod velük.
Legyen adott egy helyzet, amiben odmész valakihez és beszélgetsz vele arról az adott dologról. Majd a téma kivesézése közben újabb témák jönnek fel, így egyre több információt tudtok meg egymásról. Ha ezek szimpatikus infók, akkor később is fogtok beszélgetni, érdeklődni egymás felől, és így fennmarad a kapcsolat, közös programokat szerveztek, lesznek közös élményeitek, amik erősítik a kapcsolatotokat, így az valamennyire elmélyül. Lehet barátság, bármi belőle.
A magány ellen indíts egy offenzívát, hogy megszüntesd a körülötted lévő blokádot.
Haha, egyébként nem tudom. Nekem is ez a problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!