Hogy lehet kitörni a magányból, és a befelé fordulásból?
Elsőnek: nem azért, de pénzed honnan lesz minderre?
Általában optimista vagyok, meg nekem is voltak ilyen terveim, szóval átérzem, de amit te írtál az már tényleg egy kicsit meredek...
A másik, hogy szerintem, ha ilyen terveid vannak, akkor nem lábaltál ki a depresszióból, csak elástad magadban jó mélyre, ezért is akarsz inkább menekülni a problémák elől, de egyszer felszínre fognak törni...
Kérdezőnek, csak annyit tudok mondani, hogy mi ezt nem fogjuk tudni jobban megoldani mint a pszichológus. :/ De ha tudod, hogy miért nem vagy elégedett az életeddel, akkor azon próbálj meg változtatni!
én sajna nem tudok segíteni, de annyit talán vigaszul mondhatok: immmár 10-15 éve full magányos vagyok (41 évesen)
és még élek, nem haltam meg.Valszeg már annyira mássá lettem a magányomban, mint a nagy átlag, hogy már még nehezebb lenne társaságot/társat találni.
Vannak kutyáim, van kihez szólnom ha hazamegyek. Igaz, néha elkeserít, hogy még azért is fizetnemkell, hogy egy nagyobb doboz másik 2 sarkát megfogja valaki és segítsen, de hát ezt is tudomásul kell venni.
A kérdésedre: én úgy érzem, hogy megtaláltam a hozzám való életet, de sajnos nem akadt akinek ez tetszik.
Mindegy, most csinálom és élem egyedül, de a MAGAM életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!