Hogyan hódíthatnám meg a szomszédban lakó lányt?Nem lennék nagyon tolakodó ha becsengetnék hozzá?
A levél/képeslapot én is ellenjavallom. Ez könnyen elsülhet visszafelé is, bár biztos van, aki kedves közeledésnek venni, de semmi garancia nincs arra, hogy ez a lány is. Jobb nyílt lapokkal játszani és odaállni.
Szerintem csak simán csöngess be és közöld mi a pálya, és hogy elvinnéd lehetőség szerint randira.
"Meg a levél még romantikusabb is."
Nem mindenki a halivúdi romantikus filmek rózsaszín álomvilágában él, ezt nem ártana belekalkulálni, mielőtt ilyen hülye tanácsot adtok.
"Ami jó és ami tetszik is benne,hogy nem zárkózik el az ismerkedéstől"
Csakhogy amíg neki ez az ismerkedés neki valószínűleg baráti, emberi, neked ez csajozás. Az, hogy szóba áll veled, nem jelenti azt, hogy a csajod akar lenni.
Nem tudom, a lány milyen, de ha tényleg zárkózott és egyedül lakik, mint én, akkor valószínűleg kinéz, hogy ki csenget, és nem nyit ajtót.
Azért sem jó csak úgy random becsengetni, mert ki tudja, hogy miben zavarod meg épp. Ha van kukucskáló az ajtón, és épp alkalmatlan időpontban zörgetnél be, akkor kinézne rajta, látná, hogy te vagy, és nem nyitna ajtót. De ekkor, ha hallottál előtte neszt, tudnád, hogy otthon van, akkor ezt visszautasításnak éreznéd. Pedig lehet, hogy tényleg csak rosszkor érkeztél. Ha meg nincs kukucskáló, és ajtót nyit, kínosan is érezheti magát, ha pont zavarod. Lehet, hogy pont rosszkedvű valamiért vagy valaki felb.szta az agyát, mérges, és nem tudna hirtelen kedvesen reagálni. Az is lehet, hogy pityergett valamiért mert eszébe jutott egy kedves hozzátartozó vagy kutyájának halála vagy csak az előző szerelme, aki szakított vele, szóval könnyen lehet, hogy totál alkalmatlan lenne a bájcsevejre. Vagy csak megzavarnád akkor, mikor épp csetel, telefonon beszélget valakivel, de azért kinyitná az ajtót, hátha valami fontos ügyben keresik, aztán csak magyarázkodna, hogy bocs, de nem alkalmas, aztán ezt is csak rosszul venné ki magát. Lehet, hogy épp szőrtelenít, hajfestéket rak/rakott fel vagy ki tudja mit csinál. Az is lehet, hogy nála van egy barátnője, rokona, arról már ne is beszéljünk, ha netán mégiscsak ott lenne nála egy pasi, ugye ez sem kizárt.
Szerintem nem illik így rátörni valakire, hogy csak úgy random becsengetsz, mert ismerkedni szeretnél. Erre való a levelesláda, pláne, hogy egyedül lakik, nincs olyan veszélye, hogy a szülei kérdezősködnek, netán kibontják a levelét.
Az meg, hogy megvárod, hogy összefutsz vele, szintén nem feltétlenül jó ötlet, mert lehet, hogy siet valahová, de ha nem, akkor is előfordulhat, hogy pont akkor stresszes lesz, zaklatott valamiért, és hirtelenjében azt se tudja mit válaszoljon vagy lehet, hogy meglepetésében nem is tudna helyesen reagálni, és utólag megbánná, amit mondott, vagy csak szerette volna ügyesebben kifejezni magát, stb. Az ilyen hirtelen meglepetésszerű dolgok szerintem ritkán jók. Írjál neki, aztán meglátod, mi lesz.
Szia!
A végén mi lett a lánnyal? Ha még mindig lenne szükséged segítségre nőként szívesen adok tanácsot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!