Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lányok, ha odamegy hozzátok...

Lányok, ha odamegy hozzátok egy fiú de nem igazán tud nektek mit mondani, próbáltok neki segíteni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy utaztok a buszon,észreveszitek hogy tetszetek egy fiúnak,oda is megy hozzátok,de nem tud nektek mit mondani hogy reagáltok?Próbáltok vele beszélgetést kezdeményezni,vagy csak várjátok hogy ő mondjon valamit?
2020. máj. 9. 09:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
De ha nem tud mit mondani, minek jön oda? Nem, nem segítek és nem kezdeményezek beszélgetést. Igyekszem ignorálni az ilyeneket.
2020. máj. 10. 08:32
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.
2020. máj. 19. 20:58
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Igaz,nem a buszon ha nem munkahelyen,de nekem ez a halálom

Odajön,megáll mellettem és NÉZ. és vár. És én kezdeményezek ilyenkor beszelegetest mert egyszerűen frusztral a szerencsetlenkedese de ne már....fel ne szedjem magamat helyette??

Azért minimális kommunikacioja legyen már mindenkinek. Ha viccet kezd el mondani akkor se harapom le a fejét csak ne ez a kínos csönd

2020. máj. 20. 09:57
 24/27 anonim ***** válasza:
84%
De nem is értem, komolyan... Ő jön oda, ő akar valamit, nem én. Akkor ne várja, hogy majd én kezdek beszélgetni. Félénkség ide vagy oda, azért a férfiasságnak nem kellene eltűnnie. Rá se néznék, elhúznék onnan minél hamarabb, nem hogy beszélgetnék vele.
2020. máj. 20. 11:00
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy tetszik. Akkor segítek neki, hiszen megértem a zavarát, kicsit még cukinak is tatom. De azért szedd össze magad a sokadik találkozóra :D

31/N

2020. máj. 20. 19:16
 26/27 A kérdező kommentje:
#25 aranyos vagy🙂
2020. máj. 20. 20:24
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Segíteni? Mégis mit, megtanítani beszélni? Ha elkezd bámulni, megkérdezem: "Akarsz valamit?", ha semmi reakt, magamban elküldöm a búsba, oszt visszarakom a fülest.
2020. máj. 21. 04:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!