Lányok, ha odamegy hozzátok egy fiú de nem igazán tud nektek mit mondani, próbáltok neki segíteni?
A kommunikáció alap képesség. Ha a buszon nem tud két szót szólni, hogyan várhatom el hogy a kapcsolatban felmerülő problémákat megbeszéljük, hogyan várhatom el hogy kifejezze nekem az érzéseit? Hát ezaz, sehogy...
Ennek nem segítenék, akárhogy is néz ki. N
Ha nem beszél, akkor nem lehet tudni, hogy tetszik neki a másik, meg hogy akar valamit mondani.
Ezeket csak ő érzi, de a másik személy csak azt érzékeli, hogy mellé ült egy idegen a buszon.
De azért felnőtt embernek már kellene legyen ennyi valóságérzékelése, hogy elkülönítése a fejében lévő dolgokat a valóságtól.
Nem.
Ha nem tud értelmesen beszélgetést kezdeményezni, akkor minek jön oda? Miért tőlem várja, ha én eddig valószínűleg észre se vettem, mert mondjuk olvastam vagy telefonoztam?
Szerintem a lehető leggyorsabban és lehető legkedvesebben a tudtára adnám, hogy nem érdeklődöm és remélném, hogy elsőre megérti. Ha tovább próbálkozna, egyszerűen átülnék máshova és ignorálnám.
"Nem kérdeznétek meg tőle mit szeretne,hová megy,iskolába jár e,ilyeneket?"
Egy eltévedt 7 éves gyerekről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!