Lányok, ha odamegy hozzátok egy fiú de nem igazán tud nektek mit mondani, próbáltok neki segíteni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy utaztok a buszon,észreveszitek hogy tetszetek egy fiúnak,oda is megy hozzátok,de nem tud nektek mit mondani hogy reagáltok?Próbáltok vele beszélgetést kezdeményezni,vagy csak várjátok hogy ő mondjon valamit?2020. máj. 9. 09:31
11/27 anonim válasza:
A párzásra való vágyakozás önmagában nem tesz vonzóvá egy hímet.
12/27 anonim válasza:
A nők ugyanolyan alapon vonzódnak a férfiakhoz, ahogy az ételre is gusztusuk támad. Ha eléraksz egy tányér lisztet, vizet, nyers tojást, egy darab nyers húst meg csipet sót, azzal, hogy ha igazán éhes, egye meg, inkább tovább fog éhezni. Pedig éhezés ellen jók. De egy kisütött rántott szelet egészen másként hat rá.
13/27 A kérdező kommentje:
#12 lehetséges,hogy meg is mondanád neki,hogy tanuljon meg kommunikálni és majd utána szólítson meg?
2020. máj. 9. 11:00
14/27 anonim válasza:
Ha láthatóan retardált, az szomorú, de kinek kell az olyan.
15/27 anonim válasza:
Ugyan nem tőlem kérdezted, de nem mondanék neki semmit, mert nem szeretném, ha legközelebb is megszólítana.
Nem idegenektől kéne elvárni, hogy tereljék az utadat.
16/27 anonim válasza:
Nem. Minek jön oda, ha semmi dolgunk egymással azon kívül, hogy meg tudna dugni, ha hagynám?
17/27 anonim válasza:
Velem volt ilyen, hogy a buszon random elkezdett hozzám beszélni egy fiú, arra az egy dologra amit mondott reagáltam valahogy, de annyira meglepett, hogy teljesen lefagytam. Nem vagyok jó az idegenekkel való társalgásban és a hirtelen szociális szituációkkal se tudok mit kezdeni, ezért nem kezdtem el beszélni hozzá. Nem azért, mert le akartam koptatni, vagy nem akartam neki segíteni, hanem mert egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Ez még nem jelenti azt, hogy mondjuk kapcsolatban nem beszélek meg minden apróságot a párommal, vagy hogy azokkal akiket ismerek nem tudok beszélgetni, sőt azt se hogy mondjuk egy prezentációt ne tudnék megtartani, úgyhogy abból, hogy a buszon ki hogy fagy le nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni. Mondjuk szerintem az, aki ilyen helyzetben nem nagy dumás és könnyen lefagy lehet ne a buszon/ utcán próbáljon ismerkedni:D
18/27 anonim válasza:
Aztán ha elkezdesz beszélgetni egy tök idegennel, pár szó után egyszer csak pénzt fog kunyerálni tőled.
20/27 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le a válaszokat,még mielőtt valaki azt gondolná.
2020. máj. 9. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!