Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet hogy itt tartunk...

Hogy lehet hogy itt tartunk 2020-ban hogy nehéz munkahelyet, meg nehéz társat találni is?

Figyelt kérdés
Már meg kellett volna hogy oldódjon a munkanélküliség és a társkeresési problémák is.
2020. máj. 5. 01:11
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy ennyire tudod, milyen volt 20 éve? Nekem ugyanis a szüleim és nagyszüleim azt mondják, hogy örüljek, hogy most vagyok fiatal, mert sokkal jobb és több lehetőségem van mindenre.
2020. máj. 5. 11:01
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

#46 ezt félre lehet magyarázni, de én itt kifejezett anyagi jólétről beszéltem. Nagyház, drága autó, stb. Ilyet nem mondtam, hogy megérdemli valaki a bántalmazást pláne úgy, hogy én ebben nevelkedtem mégsem picsogok emiatt, hogy miért kellett bántalmazó szülők mellett felnőnöm pláne szegénységben, úgy hogy a család anyagi támogatására nem számíthatok. Mégis lett diplomám és külön élek. Igaz csak egy szaros szobát tudok egyelőre bérelni viszont, hogy előrébb jussak csak rajtam fog állni.

Szerinted most nekem is le kéne állnom siránkozni, hogy milyen szar gyerekkorom volt és a nulláról kellett indulnom. Mert szerintem ez nem vezet sehova.

2020. máj. 5. 11:02
 53/59 anonim ***** válasza:
Előző vagyunk a #47 kellett volna címezni.
2020. máj. 5. 11:04
 54/59 A kérdező kommentje:
#51 én meg azt hallom az idősebbek től hogy sajnálnak minket fiatalokat és nem lennének most fiatalok.Hogy miért?Mert régen nagyobb volt a biztonságérzet,volt mindenkinek munkája,minden évben futotta nyaralása,lakáshoz könnyebben jutottál, családot könnyebben tudtál alapítani,stb.Nekem azt mondják az idősek hogy ők nem lennének most fiatalok.
2020. máj. 5. 11:06
 55/59 anonim ***** válasza:

Értelek... Végig sem gondoltam, hogy te ilyen szintű anyagi jólétre gondoltál... Igazat adok neked, mert ha mindenkit tejben-vajban fürösztenek, ott nem lesz fejlődés, és előbb-utóbb maga az emberi civilizáció bukik el.

Siránkozásról meg én nem beszéltem, ha válaszod ezen részét is nekem címezted. Engem tucatnyi cigó üldözött pl anno a suliban, középsuliban sem voltam népszerű, de valóban, muszáj volt bejárnom az egyetemre, tanulnom, később dolgoznom, hiába trancsírozta szét az iskola a fiatal éveimet.. .-.

Nehéz helyzetekben mindig ki kell találni valami produktívat, én ezt tapasztaltam. Nekem pl. ha nem ment volna olyan katasztrófálisan az egyik (szakmához kapcsolódó) labor, akkor lehet nem vásárolgattam volna szépen lassan mérőeszközöket... Most viszont hobbiszinten bármit tudok reprodukálni a szakmámban otthon. :)

2020. máj. 5. 11:14
 56/59 A kérdező kommentje:
#55 egyetértek veled,kreatívnak,ügyesnek kell lennünk ha boldogulni akarunk,ebben sem történt változás az elmúlt évtizedekben.Régen is azoknak állt a zászló akik elég ügyesek voltak,ebben sem történt változás.Szerintem mi nem a 21.században élünk,hanem még mindig a 20.-ban.
2020. máj. 5. 11:22
 57/59 anonim ***** válasza:
23%
De kedves kérdező miért kéne egy lusta és mindenre alkalmatlan embernek érvényesülnie? Mi a gond azzal, hogy ha valamit akarsz akkor tenni kell érte?
2020. máj. 5. 11:27
 58/59 anonim ***** válasza:
A mester én vagyok!
2020. jún. 5. 18:55
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy egy értékes nőt egy hét alatt képes vagy meghódítani. S lehet, ennyi idő a vállalatoknak is kevés a legmegfelelőbb munkatárs nyugodt, magabiztos kiválasztására.
2020. jún. 6. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!