Hogy lehet hogy itt tartunk 2020-ban hogy nehéz munkahelyet, meg nehéz társat találni is?
#46 ezt félre lehet magyarázni, de én itt kifejezett anyagi jólétről beszéltem. Nagyház, drága autó, stb. Ilyet nem mondtam, hogy megérdemli valaki a bántalmazást pláne úgy, hogy én ebben nevelkedtem mégsem picsogok emiatt, hogy miért kellett bántalmazó szülők mellett felnőnöm pláne szegénységben, úgy hogy a család anyagi támogatására nem számíthatok. Mégis lett diplomám és külön élek. Igaz csak egy szaros szobát tudok egyelőre bérelni viszont, hogy előrébb jussak csak rajtam fog állni.
Szerinted most nekem is le kéne állnom siránkozni, hogy milyen szar gyerekkorom volt és a nulláról kellett indulnom. Mert szerintem ez nem vezet sehova.
Értelek... Végig sem gondoltam, hogy te ilyen szintű anyagi jólétre gondoltál... Igazat adok neked, mert ha mindenkit tejben-vajban fürösztenek, ott nem lesz fejlődés, és előbb-utóbb maga az emberi civilizáció bukik el.
Siránkozásról meg én nem beszéltem, ha válaszod ezen részét is nekem címezted. Engem tucatnyi cigó üldözött pl anno a suliban, középsuliban sem voltam népszerű, de valóban, muszáj volt bejárnom az egyetemre, tanulnom, később dolgoznom, hiába trancsírozta szét az iskola a fiatal éveimet.. .-.
Nehéz helyzetekben mindig ki kell találni valami produktívat, én ezt tapasztaltam. Nekem pl. ha nem ment volna olyan katasztrófálisan az egyik (szakmához kapcsolódó) labor, akkor lehet nem vásárolgattam volna szépen lassan mérőeszközöket... Most viszont hobbiszinten bármit tudok reprodukálni a szakmámban otthon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!