Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet hogy itt tartunk...

Hogy lehet hogy itt tartunk 2020-ban hogy nehéz munkahelyet, meg nehéz társat találni is?

Figyelt kérdés
Már meg kellett volna hogy oldódjon a munkanélküliség és a társkeresési problémák is.
2020. máj. 5. 01:11
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, a világ sokszor igazságtalan, ebben nincs vita közöttünk, de nem értem, mit is akarsz a kérdéssel.

Társadalmilag, életszínvonal tekintetében, és még egy sor dologban igen gyorsan fejlődtünk és fejlődünk ma is világszinten, viszont a társkeresés 50 éve is magánügy volt, és 50 év múlva is az lesz. Mit vársz el, és milyen alapon? Munkahelyet pedig nem könnyű találni, főleg nem ebben a helyzetben, de fel kell venni a versenyt, és meg kell állni a helyed, még ha nem is könnyű.

2020. máj. 5. 10:29
 42/59 A kérdező kommentje:
#39 ezek jó történetek de a vak lány 20 évvel ezelőtt is ugyanekkora eséllyel találhatott volna egy remek fiút,az elhízott ember is gyönyörű feleségét és a borsodi lány is lehetett volna cégvezető sok tanulással már 20 éve is.Nekem az a problémám,hogy csak néhány dolog van,ami könnyebben megy mint 20 éve,de azoknak sincs nagy jelentősége.
2020. máj. 5. 10:38
 43/59 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem válaszolsz általunk feltett kérdésekre?
2020. máj. 5. 10:39
 44/59 A kérdező kommentje:
#43 mert mindegy hogy utcaseprő vagyok vagy informatikus.A lényegen nem változtat.Jobban él most egy bolti eladó,vagy egy áruftöltő mint 20 évvel ezelőtt?Nem.Könnyebben talál társat?Nem.
2020. máj. 5. 10:42
 45/59 anonim ***** válasza:
82%

Még mindig nem sikerült a kérdéseinkre válaszolni viszont. Ebből látszik, a látszatát sem akarod kelteni annak, hogy az a kérdés komoly lenne.

Egyre inkább az a kép alakult ki bennem és szerintem másokban is, hogy szar az életed azért mert elszúrtad, csak ezt nem akarod beismerni hanem minden körülötted lévő tőled független indokra rá próbálod húzni ezt.

A szegény spórol nyilván nem túl gyakran lesznek milliárdosok az emberek, de ezt nem azt jelenti hogy ne építhetnek ki egy biztonságos egzisztenciát. Nem lesz mindenkinek modell felesége (sokan nem is vágynak erre) de ez nem azt jelenti hogy ne lehetne egy remek felesége az embernek.

2020. máj. 5. 10:43
 46/59 anonim ***** válasza:
70%
Utcaseprőként például miért várnád el, hogy álmaid munkája csöngessen be hozzád?
2020. máj. 5. 10:46
 47/59 anonim ***** válasza:
50%

Felteszem a kérdést: miért NE járna mindenkinek alanyi jogon a jólét? Senki nem azért született meg, hogy szenvedjen.

Természetesen a Föld nem tud ennyi embernek jómódot biztosítani, társat meg főleg nem, de a kérdés fennáll...

A jó életet alapból mindenki megérdemli, senkinek sem kéne szellemi/testi fogyatékosnak születni, senki sem érdemli ki az iskolai bántalmazásokat (ami valószínűleg nagyon sok kérdezőnek az alapproblémája a szoc. életével).

2020. máj. 5. 10:48
 48/59 A kérdező kommentje:
#46 nem várom el hogy becsöngessenek álmaim munkájával,de utcaseprőként is kéne azon a szinten élnem hogy a csekkeket gond nélkül be tudjam fizetni.Amúgy nem utcaseprő vagyok csak mondtam egy példát.
2020. máj. 5. 10:50
 49/59 anonim ***** válasza:
25%
Ha szeretnél valamit, tegyél érte.
2020. máj. 5. 10:52
 50/59 A kérdező kommentje:
#49 persze,tenni kell érte,de ugyanabból tudunk főzni mint 20 évvel ezelőtt.Ugyanazokból az alapanyagokból.
2020. máj. 5. 10:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!