Miért zakkanok meg fél évnyi kapcsolat után?
Eddig ez a második komoly kapcsolatom. És nem is gondoltam volna, de megint ugyanaz történt, mint az előzőben. Egy kicsit beleőrültem vagy nem is tudom.
Mindegyik jól indult, de kb fél év után azt éreztem, hogy a saját dolgaimat elhanyagoltam és elkezdtek hiányozni. Már minden "aggodalmát" túlzásnak gondolom, zavarnak a figyelmeztetései, pedig tudom, csak kedvesen akarná, de sokszor fojtogatásnak érzem. A rossz szokásai is zavarnak. Amikor haragszik valamiért és veszekszünk azt is hisztinek gondolom. Jajj ezeket is olyan rossz érzés volt leírni, mert borzasztó hibásnak és emiatt tehetetlennek érzem magam :(
Ilyen lenne a személyiségem? Nem vagyok kapcsolatra való? Mit tegyek?
Köszi! 20L
Nem fogjuk tudni kitalálni ennyiből, főleg, hogy magad sem tudod az okait. Keress fel egy jó pszichológuat vagy ha kellően érettek vagytok, akkor egy párterápia is bőven szóba jöhet, jó lenne ha reflektáltabbak lennétek a kapcsolatotokat illetően.
Ha nem érted meg mi zajlik benned, könnyen ismételheted ezeket a hibákat a végtelenségig.
Köszönöm a válaszokat!:)
Most rendben van minden:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!