18 évesen még nem volt senkim. Szerintetek gáz?
Nagyon rosszul érzem magam emiatt. Minden srácnak aki tetszett (nem vmi sok) lett barátnője. Az összes barátomnak is van kapcsolata egyedül én lógok ki. Nem vagyok egy nagy buliba járó kb 2 havonta megyek, de ott sem jött még össze semmi... Volt hogy tetszettem 1-2 srácnak, de végül csak barátok maradtunk, vagy azok sem... Amúgy nem mondanám, hogy introvertált vagyok, mert barátim azért vannak, de egyszerűen ez a pasi dolog nem jön össze... nagyon elkesírt és már sírógörcsöm van emiatt:(
18/l
az lenne gaz, de az nagyon, ha csak azert mennel bele valami hulyesegbe, nehogy lemaradj masokhoz kepest
ennel sokkal jobban tiszteld magadat is - meg a leendo parodat is
Nyugi, nekem is 18 évesen lett először barátnőm. Bár én nem járok bulizni, és őszintén szólva nem is kéne olyan lány aki fiúkkal lóg meg buliba rázza magát, biztos hogy nem kell rá görcsölnöd. Ha adod magad, nem pedig az instás kislányok közé állsz be, akkor tutira lesz egy normális kapcsolatra vágyó srác. Én is csak arra vágyok hogy legyen valaki aki elfogad megölel és hűségesen mellettem áll, de a lányok többsége is valami szörnyű.. magamutogató instás kis hercegnők, kösz nem, lenéző flegma beképzelt kihívó ruhába pózoló lánykák, kösz nem... A maradék is csak szórakozik stb... Nehéz a pár találás a mai világba.. Főleg ha valaki olyan visszahúzódó mint én.. De egy lánynak több esélye van, legalább rátok irnak a fiuk, mi ránk pedig egy lány sem. Hozzá teszem, 18 évesen legyen már bennünk annyi hogy nem pasizunk le egy fiút 18 évesen.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!