A magányban érdemes ilyen pozitívumot találni, mint a szabad fingás?
Figyelt kérdés
A legjobb az egyedüllétben az, hogy egyedül nagyokat tudsz fingani a szobában!
Míg, ha együtt élsz vagy együtt laksz valakivel, nagyon kellemetlen, hogy teligázzal mész ki éjszaka meg nappal a fürdőszobába fingani, de ott is fülelsz, amikor fingasz, mert kihallatszik minden. Van, amikor tompítani akarod a fingot, és így elnyújtottan, kb 10 másodpercig is finghatsz.
Ezért érdemes egyedül lakni! Van még más is így ezzel?
2020. febr. 1. 02:16
1/8 anonim válasza:
Igen, én otthagytam a családom és a munkahelyem hogy szabadon finghassak.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez csak egyfajta önvígasztalás. Ilyen szükségletei ritkán vannak az embernek, a magány emiatt nem éri meg, véleményem szerint.
3/8 anonim válasza:
Én ezért hagytam ott a bnőmet!
21/F
4/8 anonim válasza:
Ha már ezen a vonalon indultál el,bátorítalak két további előnnyel is:Nem kell szagolnod a másik wc-ből kiszivárgó sz4rsz4gát,és neki sem kell a tiédet.
5/8 anonim válasza:
Hülyeség, azért érdemes egyedül lakni, mert akkor nem kell más dumálását hallgatni, meg pakolni utána.
Én kapcsolatban is fingok, akit zavar, leléphet, egy fickó kedvéért sem fogok bélcsavarodást kapni.
6/8 anonim válasza:
Tipikus bizonyítéka, hogy még nem volt párkapcsolatod soha az életben... a fingás egy teljesen természetes dolog, és minden pár fingik a másik előtt... néha viccből még a takarót is a fejére húzom.
7/8 anonim válasza:
Akinek ez ciki meg gáz az kB. 10-11 éves szintjén van. Semmi ciki nincs benne. Főleg akkor ha teljesen egyedül vagy. Viszont a magány nem tudom hogy hogyan jön ide.
8/8 anonim válasza:
Elég fura megközelítés, de az élet minden területére kiterjed a szabadságod. A mondatot bárhogy befejezheted: A legjobb az egyedüllétben a szabad ...... .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!