Ti hogy bírjátok, ha nincs kivel beszélnetek sem, amikor fojtogatnak a szavak?
Szia!
Hát én annyival szerencsésebb helyzetben vagyok, hogy 1 ember van, akivel meg tudom osztani a gondolataimat. De én se számíthatok a családi támogatásra ilyenekben.
Figyelj nagyon fontos lenne ezeket a lelki terheket kibeszélned valakinek, aki racionálisan hozzá tud szólni, és megért. Kicsit magamra ismertem a leírásodból. Nekem is feljöttek dolgok az elmúlt 1 évben, amiktől nem tudok csak úgy megszabadulni. Meg nem szívesen beszélek ezekről bárkinek, plusz meg se oldaná ezeket egy beszélgetés. Azt tudom tanácsolni neked is, amit magamnak, keress fel egy pszichológust, hogy megszabadulj ezektől a traumáktól.
Minden jót, és kitartás! :)
Szerintem a pszichoterápia még drágább :/
Olyan 12-15 e ft körül láttam/50 perc. Nem a pénzt sajnálom, csak sajnos nem fizetnek engem se túl.
Kedves Kérdező !
Abszolút Te vagy a hibás , ha nem tudsz valakivel megbeszélni valamit.
Ide feltettél egy problémát.
Többen jelezték, hogy kíváncsiak a gondjaidra.
Most meg azt írod, hogy nem szeretnéd megosztani.
Megérdemled a helyzetedet, nem is sajnállak.
Utolsó, légyszi tartsd tiszteletben a kérdezőt.
Nem azzal a szándékkal tette fel a kérdését, hogy a problémáiról beszélgessen, hanem egyszerűen kétségbe esett. Saját tapasztalatomból mondom, hogy van amit nem érdemes megosztani akárkivel, mert csak rosszab lehet utána. Megkapta a válaszát a kérdező, hogy egyedüli út a közeli barátokon kívül egy jó szakember. Szerintem csak bepánikolt picit a kérdező. Ha az segít, hogy itt hangot ad a problémájának, akkor tegye úgy, legalább ez is könnyít picit rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!