Ti hogy bírjátok, ha nincs kivel beszélnetek sem, amikor fojtogatnak a szavak?
Épp jó helyen jársz. Itt el is mondhatod és pletyka sem lesz belőle.
:)
Írjál blogot és építs ki barátságot! Nem kell ötven, legyen csak egy, max kettő, de azok értékes emberek legyenek.
Szerinted a barátságokat miért találták ki?
Mert a normális emberi létezésben barátok is szerepelnek, akik meghallgatják, hogy mi nyomja a lelked.
https://www.youtube.com/watch?v=AIWS9qw-wv4
Vagy nekem is leirhatod priviben.
Én általában ezt úgy szoktam megoldani hogy le fekszem aludni, ezekután fel ébredek kis torna aztán fogok egy füzetet és le írom a tegnapi napomat mi történt velem?
Ezekután le írom mik járnak pont abban az időben a fejemben? majd milyen dolgok nyomasztanak engem? utoljára pedig mit szeretnék az nap megcsinálni? Igaz ezt 1 nappal előbb írom meg.
Nekem ez tud segíteni.
Arról van szó, h bizonyos eseményeket nem tudok feldolgozni és nem is biztos, h más feltudná, ha leírnám.
A barátaim is azért építettem le, mert egy idő után nem akartam csak panaszkodni, szégyelltem is magam, h semmi jó nem történik velem, inkább magamba fordultam.
Ha el is akarom valakinek mesélni, sokszor mondják, h inkább ne, nekik is felkavaró. Ne haragudjatok, ide nem szívesen írnák ki részleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!