Kinek hogy sikerült ez az év? Elégedettek vagytok?
Tavaly év végén hatalmas hiszti volt itthon, és a párom is hirtelen elhagyott, aminek mai napig nem tudom az okát. Depiztem bent a szobában, "gyászoltam" a volt páromat, mikor anyám kirángatott, lefogott, hívta apámat, nekiálltak ordibálni, lekevertek pár pofont, én ordítottam, majd a pszichiátrián kötöttem ki szilveszter este. Szóval 2019-et a pszichiátrián kezdtem, ahol 18 napig bent voltam, majd miután hazaengedtek, egy hónapon belül visszamenekültem az osztályra, mert nem bírtam megmaradni otthon. Akkor 3 hetet voltam bent, nem akartam hazamenni, de aztán muszáj volt. Elkezdtem ezután traumafeldolgozó terápiára járni, közben meg is kaptam a diagmózist, depresszió, borderline személyiségzavar, alkalmazkodási zavarok és szociális fóbia.
Hónapokig volt páromért küzdöttem, de voltak időszakok mikor próbáltam túllendülni a dolgon. Próbáltam új hobbikat keresni, beletemetkezni a munkába, társkeresőztem, máshol is ismerkedtem, de senki nem volt az igazi. Nem tudtam túllépni volt páromon, ezért 7 jelentkezőt is elhajtottam.
Augusztusban találtam egy kutyát az utcán, hazavittem és azóta ő az itthoni terapeutám. Igyekszem mindent megadni neki, kutyasuliztam is vele, és igyekszem minden hétvégén elvinni magammal valahova kirándulni. Nagyon sokat segít, hogy így kimozdulok miatta.
Novemberben volt párom vissza akart jönni, azóta is könyörög, de én akkora jellemfejlődésen mentem keresztül ebben az évben, hogy nem tudnék már vele lenni.
Szóval összességében borzalmas volt ez az év, de legalább nagyon jól megismertem magam, és rájöttem, mennyire erős is tudok lenni. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!