Na, kinek hogy sikerült az írásbeli érettségi? Elégedettek vagytok vele, vagy nem? Erre számítottatok? Hova akartak továbbmenni? Elég lesz a pont?
Nekem 88% lett a közép magyar és a közép töri is (kicsit jobbra számítottam, de nem olyan rossz, szóbelin még lehet javítani), közép matek 69% (ez meg nem érdekel, legyen négyes, meg már nem lehet rajta változtatni úgysem), emelt francia 68% (3 hónapja döntöttem el, hogy emeltezek...akkor kezdtem el rá készülni, úgyhogy ahhoz képest nem rossz :D ), meg van még egy angol előrehozott (szóbeli + írásbeli) 94%
Összességében elégedett vagyok, az eredmény reális, erre számítottam. Fő cél: ELTE francia szak...remélhetően elég lesz a pont, főleg még ha felhúzok pár százalékot szóbelin. :)
Én nem készültem rá, és nem is vagyok jó tanuló. Az eredményem:
Magyar: 53 pont
Angol: 49 pont
Töri: 58,5 pont
Informatika: 56 pont
Matek: 44 pont
Hát nekem 74, a matek, 89 az angol, 90 a magyar 91 a töri.
Ezeken még szóbelivel mindegyiken tudok javítani, 2-3 százalékot:)
DE-KTK-nemzetközi gazálkodás lenne a cél:)
gratu az eredményekhez :)
Nekem a magyar 88% (meglepően jó ahoz képest amit vártam), a matek 83% ( itt úgy voltam vele h ha 8-al kezdődik az jó) , töri 92%, angol 95%, biosz 81%. Kémiából mentem emelten az 87/ lett :)
Fő cél hogy felvegyenek orvosira Pestre.
Köszönöm a kommenteket, gratulálok mindenki eredményéhez, és sok sikert szóbelin, vegyenek mindenkit fel, ahová akarja :)
Persze azért kíváncsi vagyok még válaszokra!
Szia!
Nekem emelt angol 92%, emelt magyar 61%, közép töri 88%, közép matek 73%, tavaly infó összesen 86%.
A matekon meglepődtem, kevesebbre számítottam, a magyart gondoltam, hogy ennyi lesz, angol, töri erre számítottam, majd szóbelivel még feljebb húzom. :D
Pannonra angolra jelentkeztem, ha csak nem minden szóbelin 10%-ot érek el, akkor meglesz a pont bőven. :D
Szóval összességében, a magyaron kívül, bár az se olyan vészesen rossz, csak szerintem a szóbelivel lerontom majd 4-esre, elégedett vagyok az eredményekkel.
Neked meg gratula, hogy ennyi idő felkészüléssel ilyen franciát írtál. :)
18/L
Matek:77%
Irodalom:78%
Töri:75%
Info:86 pont
ma 13:28-nak!
Az előtted válaszoló vagyok és szintén csecsemő - és gyermekápoló! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!