Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lesz barátnőm ha sokat...

Hogy lesz barátnőm ha sokat panaszkodom és sokat sajnáltatom magam?

Figyelt kérdés
Ha beszélgetek egy lánnyal általában 2 perc után már megemlítem neki hogy nekem milyen rossz hogy magányos vagyok,meg keveset keresek a munkahelyemen,engem otthon nem vár senki,ilyenekről beszélek egy lánynak.Ez nem szokott tetszeni nekik,viszont nekem ki kell beszélnem a problémáimat.De akkor hogy lesz így barátnőm?Sehogy?
2019. dec. 23. 20:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
sehogy. Változtass az életeden, ne sajnáltasd magad.
2019. dec. 24. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ezeket a problémáidat nem tudod megbeszélni a családtagjaiddal, barátaiddal? Ha nem, akkor pszichológushoz kellene fordulnod, ő meghallgat, és tanácsot tud adni neked. A lányokat viszont ne terheld a problémáiddal, főleg ne két perc ismertség után, mert arra egyiknek sincs szüksége.

Egyébként eddig arról írtál, hogy neked miért kéne egy barátnő, de abba is belegondoltál már, hogy te mit tudnál neki nyújtani (már ha egyáltalán akarsz)?

2020. jan. 2. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!