Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek is csak sajnáltato...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak sajnáltatom magam?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy szerintem egy ideje depressziós vagyok. Nem diagnosztizálta orvos, de tudom, hogy nem olyan vagyok mint régen. Kevesebbnek érzem magam a többi embernél, tudom, hogy nem vagyok jó ember, és ezért nem szeretnek, nincsenek barátaim, mindenkinek csak utolsó lehetőség vagyok.

Nyilván ez furán hangzik ebben a kategóriában, 1,5 éve vagyunk együtt a barátommal, pár hónapja érzem a fentebb leírtakat.

Ezt elmondtam a barátomnak, összehasonlítottam magunkat, hogy őt mennyivel többen szeretik.

Ezt hosszan kifejtettem neki, erre ő azt mondta, hogy "fejezzem már be ezt az önsajnáltatós, sz.r emberes dolgot".

Ez nekem nagyon rosszul esett, és mondtam neki, hogy ha tudom, hogy nem érdekli a lelkiállapotom, akkor bele se kezdek.

Ő azt mondta, hogy ne próbáljam azt mondani, hogy nem érdekli őt.

De ha nektek a párotok ilyet mondana, ti nem éreznétek hasonlóképpen?

A végén már én kértem bocsánatot, hogy fel mertem hozni, hogy azt hittem, hogy legalább a barátommal ezt meg tudom beszélni.

Kíváncsi lennék a ti véleményetekre, ti hogy reagálnátok hasonló helyzetben.

Előre is köszönöm a válaszokat. 18/l

2019. dec. 19. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Fordulj szakemberhez, mert ezt hosszú távon nem fogja tolerálni a párod.
2019. dec. 19. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha depressziósnak érzed magad, akkor fordulj szakemberhez. Nyilván rosszul esne, de lehet ő úgy érzi, hogy csak mondod, de nem teszel ellene semmit. Sajnos ez olyan dolog amin a barátod nem tud segíteni. Ha ötszázszor is átbeszélitek akkor sem lesz jobb. Én azt javaslom menj el egy pszihológushoz, aztán meglátod mi lesz. Hidd el jobban fogod magadat érezni. Sok sikert.
2019. dec. 19. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyugalom, biztos csak a pubertás.
2019. dec. 19. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Semmiképp se normális állapot, hogy párod van, aki számára te vagy az első és szeretitek egymást, és mégis úgy érzed, hogy mindenkinek csak utolsó lehetőség vagy. Biztos megbántod vele a barátodat, amikor ilyeneket mondasz neki, hogy téged senki nem szeret. Hiszen pont ő szeret téged a legjobban.
2019. dec. 19. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

Barátod buta.

Persze, nyilván rosszul eshet egy ilyen kijelentés, de aki kicsit is tájékozott, az tudja, hogy pont ettől depresszió a depresszió. Egy valamire való kapcsaolatban meg a barátod a társad lenne, aki pont, hogy támaszod lehetne a nehéz helyzetekben.

2019. dec. 19. 21:32
 6/7 anonim válasza:
53%

Biztosan nem vagy kevesebb, mint a többi ember.

Barátodat nem érdekli a lelkiállapotod, és bunkón lepattintott amikor szükséged volt rá. Miért is vagy még vele? Nagyon úgy hangzik, hogy le kéne cserélni az ismeretségi körödet. És mint írták, pszichológus se ártana.

2019. dec. 19. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

"Barátodat nem érdekli a lelkiállapotod, és bunkón lepattintott amikor szükséged volt rá. Miért is vagy még vele?"

Na igen, de ha fordítva lenne, akkor meg javasolnátok neki, hogy dobja ki azt a negatív energiavámpír disznót az életéből... Nagyon nevetségesek vagytok, komolyan!

2019. dec. 19. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!