Magányos vagyok és itt sajnáltatom magam. Mit tegyek? 15/F
Figyelt kérdés
nincs konkrét kérdés, mert ugyse teszek ellene semmit, de kicsit sajnálhatnátok2015. jan. 2. 23:13
1/10 Buford Tannen válasza:
Vágj be egy felest aztán menj aludni :D
2/10 anonim válasza:
Hat en sajnallak..
Nekem sincs bnom 17 evesen de fel a fejjel :)
Probalj meg ide inkabb ismerkedos kerdest kirakni hatha talalsz majd egy lanyt ;)
4/10 anonim válasza:
ismerős. de addig amég sajnáltatod magad nem lesz senkid, ha nem akarsz magányos lenni azért tenni kell, de az időt és rengeteg kitartást igényel. ha konkrét tippek érdekelnek írj és segítek hogy mit tudsz tenni ellene. de addig amég akarat nincs és tett, addig nem lesz eredmény se. ne várd a sült galambot, mert gép előtt kockulástól meg lelkizéstől nem lesz csajod soha.
5/10 anonim válasza:
legalább vicces vagy, az is előny.. :)
7/10 Költőnő? válasza:
Ne itt sajnáltasd magad. Menj és élj.
8/10 anonim válasza:
1. Ezt lehet én fogadom meg de lehet több lesz
10/10 anonim válasza:
én is az vagyok, ha gondolod írhatsz 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!