Hogy lesz barátnőm ha sokat panaszkodom és sokat sajnáltatom magam?
"nekem milyen rossz hogy magányos vagyok,meg keveset keresek a munkahelyemen,engem otthon nem vár senki"
Ezzel tudatod a lánnyal, azért kell, hogy
- TE ne érezd egyedül magad és ha úgy van kedved, legyen kihez szólnod.
- terheled azzal, hogy nem tudsz magadon segíteni (munkahely) és tőle várod a lehetséges megoldást,
- legfőképp azért kell, hogy ha hazamész, várjon valaki.
Így nézve a dolgot az a természetes, hogy nem kellesz a lánynak.
Vulgárisan fogalmazva: miért is kellenél neki, ha csak mint lelki szemetesládádra van szükséged?
Ne bantsatok már a kerdezőt!
Végre legalább valaki észreveszi hogy mennyire onsorsrontoan viselkedik
Kérdező!
Pszichológus kell neked
Annak kipanaszolod magad,megkonnyebulsz és magabiztosabban tudsz majd közeledni a lanyokhoz.
Ne terhelj senkit az a lényeg
Ne érezze úgy hogy tőle várod a megoldást mert ez nagy teher lenne bárkinek
Nagyjából a #8-asnak van igaza. A helyzet az, hogy a legtöbb nő negatívnak és férfiatlannak tartja, ha egy férfi bármivel kapcsolatban panaszkodik. Ha nem nyújtasz semmi extrát (pl. nem nézel ki nagyon jól), akkor lényegében a panaszkodással bukod is a randilehetőségeket. Ha tetszik, ha nem, első körben a legtöbb nő egy pozitív, szórakoztató személyiséget vár és nem egy lehúzó, negatívat.
Volt egy ismerkedős időszakom, amikor több dolgot kipróbáltam. Volt, hogy a lányokkal őszintén beszéltem, lelkizősen és ez azzal is járt, hogy elmondtam, mi nyomja a lelkem. Lényegében mondhatjuk, hogy panaszkodtam. Így egy lány sem jött össze. És volt, akiknek előadtam mindig a pozitívat, lelkeset, sikerest és bumm, simán belehetett őket húzni lazábbra vagy komolyabbra.
Ha nem változtatsz akkor sehogy se lesz barátnőd. Melyik nőnek kell egy panaszkodó hisztis kisfiú?
Marad a Marok Marcsi barátnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!