Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nem vagyok jóképű és csóró...

Ha nem vagyok jóképű és csóró is vagyok, Akkor szerintetek se válogassak? Szerintetek is össze kell jönnöm akár egy alkoholista nővel is?

Figyelt kérdés
Lehetne barátnőm ezt én is tudom.Igaz hogy csak egy alkoholista lecsúszott nő,De lehetne.Hibáztam,De akkor még fiatal voltam azt hittem hogy találok normális,csinos nőt is.Nem így lett.Megbántam hogy visszautasítottam azt az ápolatlan,alkoholista nőt.Most már tudom,hogy nem válogathatok,egy csinos nő szóba se áll velem.Ez olyan,mint amikor valakinek 8 általánosa van és visszautasít egy munkahelyet.8 általánossal sem lehet válogatni és csúnyán sem.Egyetértetek velem?
2019. nov. 25. 16:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*elkezdtünk,*emellett
2019. nov. 25. 16:55
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Az emberek kb. 1% van azzal a nővel/férfival, akit valójában szeretne magának, így a legtöbbünk csak beěri azzal, ami jutott/maradt.
2019. nov. 25. 19:53
 13/20 A kérdező kommentje:
9-es jó csaj lenne ha nem lenne alkesz és ápolatlan.Vékony testalkata van hosszú szőke haja és barna szeme.
2019. nov. 25. 20:21
 14/20 A kérdező kommentje:
20/L én sok lányt ismertem de mindig csak az alkoholistáknak tetszettem meg a bolondoknak.De én nem akartam tőlük semmit,fiatal voltam és azt hittem találok normálisat.
2019. nov. 25. 20:27
 15/20 anonim ***** válasza:

egy 20 éves lánynak nem kéne alkoholistának lennie ott a háttérben valami nagyon súlyos trauma van általában nemi erőszak vagy családon belüli erőszak vagy dráma szokott meg húzódni ezért mindenképpen javaslom hogy próbálj meg segíteni neki akkor is ha nem akarsz tőle a kapcsolatot

az ilyen lányok szinte senkire nem tudnak támaszkodni senkinek nem tudják elmondani a bajaikat

én is ismertem ilyent ő szerencsére meggyógyult

az anonim alkoholistákhoz is el kéne őt vinned de persze ezt neki is akania kell

bizonyos tekintetben még jól is jártál ha amúgy nincs csajod most itt van egy akivel sok munka lesz de feltehetőleg megéri

természetesen nagyon fontos az emberi oldal is nem szabad kárba veszni hagyni egy fiatal életet

2019. nov. 28. 01:03
 16/20 anonim válasza:
Mire fel is válogatnál? Egy magadfajta sose kap okos,vagy csinos nőt. Keress magadhoz hasonló egzisztenciájú nőt. Nem kell feltétlen alkesznak lennie. Aki nem jó képű, de van pénze sosincs egyedül. Akinek nincs pénze de jóképű az sincs.
2019. nov. 28. 05:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem 20 éves az alkoholista nő hanem a 20 éves lánynak válaszoltam.
2019. nov. 28. 11:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor hány éves az az alkesz? Amúgy ott is van valami gond ami miatt kisiklott az élete.
2019. nov. 28. 12:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Lecsúszott, zülött alkoholista nővel ne állj össze. De egy hasonló nőt, aki szegény és csúnya, biztosan sikerül majd találnod.
2020. júl. 14. 18:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Lezüllött, alkeszos nővel tényleg ne kezdj, mert az csak mégjobban lehúz téged, és van neked amúgy is elég bajod. Aztán meg csak összeszedsz valami nemibetegséget, az sem egy leányálom. Na meg lehet, hogy hiányzik a dugás, de később megundorodsz magadtól, hogy hogy voltál képes összefeküdni egy ilyen hányadékkal.

Inkább verd ki, és szedd össze magad minden téren. Tanulj, művelődj, sportolj, legyen tartásod, szerezz munkahelyet...

Nyerj önbizalmat, légy boldog akár egyedül is, szeresd magad, és akkor majd bevonzod a tényleg hozzád illő nőt. Viszont tényleg fontos, hogy ne pozícionáld se alul se felül magad, ne háromdiplomás milliomos hercegnőt várj, ha neked még a nyolc általánosod sincs. Legyen ő is valamennyire csóró, hogy tudja, mi az a spórolás, és ne kelljen neki magyarázni, hogy nem tudsz elmenni vele minden nap étterembe, színházba, moziba...

2020. júl. 18. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!