Hány barátotok van?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy hány igaz barátotok és hány haveretek van?
Vagy magányosak vagytok teljesen?
Kort és nemet is írjatok légyszi.
16/L
2019. okt. 13. 17:45
11/28 anonim válasza:
Én csak 1 emberrel akartam volna összebarátkozni. Bezzeg itt van az oldalon is,de cseszik válaszolni a levelemre! Legalább írna annyit hogy takarodj már te debil vagy valami durvábbat hihi 😁
12/28 anonim válasza:
Ha a netes barátok is számítanak, akkor 2, egyébként 0. 19/L
13/28 anonim válasza:
Csinálok 30 felhasználót és az egyikre biztosan válaszolni fog 😀
14/28 anonim válasza:
Hát, aki magányos, én is az vagyok, egyik válaszoló vagyok szivesen ismerkednék :P
18f
15/28 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező:)
Nekem van két igaz barátom, akikkel elvagyok eléggé jól. Ezen kívül nincs más csak a magány. De én elvagyok így is. 18|F
16/28 anonim válasza:
Egész életemben alig voltak barátaim, nem vagyok érdekes ember, nehezen keltem fel mások figyelmét és nehezen ismerkedek. 2012 óta nem voltak barátaim. Másrészről nézve volt egy, csak nekem a néhány havonta neten beszélünk és évente találkozunk nem barátság. Egy barátság nálam a közös élményeket jelentené, film, kirándulás, rendezvények stb, és hogy jól ismerjük egymást. 29/F
17/28 anonim válasza:
A jelen életszakaszomban én igaz barátból négyet tartok számon (két fiú-két lány), haverból pedig (mármint akikkel ténylegesen össze is szoktam ülni alkalomdadtán beszélgetni) hatot.
25/F
18/28 anonim válasza:
Igaz barátból van 6
Haverból van 6
17/f
19/28 anonim válasza:
Hm. Nemrég 3 barátom volt, 2 haverom. De most a 3-ból 2 barát maradt, de a haverokból lassan barátok lesznek. És lett plusz 1-2 távolabbi haverom. Mindezt úgy, hogy alig járok el, úgyhogy nem tudom. Megmaradtak. Plusz sulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!