Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha soha nem volt barátotok,...

Ha soha nem volt barátotok, aztán valahogyan mégis lett, az hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Ismerkedni tudok, de egyikből sem alakul ki barátság, főleg miattam. Annyira másnak érzem ezeket az embereket, hogy hosszabb távon teherré válik a kapcsolat. Már nem is próbálkozom.
2015. máj. 29. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Miben érzed őket másnak?
2015. máj. 29. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha teher a kapcsolat, akkor nem is vágysz igazán barátokra.

Talán már túlságosan hozzászoktál az egyedülléthez és nehezen megy az alkalmazkodás.

2015. máj. 29. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Azért ne tegyél le róla, nem baj, ha igényes vagy, majd eljön az igazi.
2015. máj. 29. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

"majd eljön az igazi" Mindenki ezzel hitegeti magát :)

Csak hát valakinél eljön valakinél nem...

2015. máj. 29. 13:07
 5/6 anonim válasza:

Az én egyetlen igaz barátom, kivel már testvérek vagyunk érzelmileg egymásnak, egy diákmunkám során ismertem meg, ő volt a vezetőm/főnököm. 21 év a korkülönbség, de minket testvérként egymásnak teremtettek, csak nem találtuk meg egymást. :)

Mindkettőnknek szörnyű időszaka volt akkor (ami máig tart), és egymás mellett voltunk, támogattuk egymást, és ez lett a legszorosabb, legszentebb kapcsolat mi a világon létezik. Nekem édesapám halt meg abban az időben, nagyon ki voltam, ő ezt látta és segített talpra állni, utamon vezetni, ő pedig magánéleti gondokkal küszködött, ebben pedig én segítettem. Igazából dióhéjban így találtunk egymásra.

2015. máj. 29. 13:18
 6/6 anonim válasza:
En most kezdtem el baratkozni, evekig csak a kedves exemre figyeltem, aki szakitott.. most jo hogy vannak akikkel tudok beszelgetni :)
2015. máj. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!