Tudtok ilyenről? Valaki pórázon sétáltatta a kutyát és mégis valahogyan elütötték?
Ilyen inkább akkor történik, mikor (elég gyakran) a kutya sétáltatja az embert.
Normál esetben nem tudok ilyet elképzelni.
Nálunk ez történt. És nem a kutya sétáltatott engem.
Igaz nem konkrét elütésről volt szó, én épphogy félreugrottam, amennyire tudtam, rántottam magammal az akkor 25 kg körüli kutyámat, őt végül fellökte az autó, rácsaptam a motorháztetőre, ezt vette észre a sofőr, azonnal befékezett, ezért úsztuk meg a dolgot. Egyáltalán nem látott minket, egyszerűen ránk húzta a kormányt, ahogy kanyarodott ki. Belvárosban, sétáló utcában történt, ahol 20 km a max. megengedett sebesség és külön behajtási engedéllyel lehet behajtani.
Szandi, ez durva :O
Ismerősöm járt hasonlóan: zebrán ment át törpe pincserével és dobijával, mindkét kutyán láthatósági mellény sötétben...láb mellett ment mindkét kutya, de a sofőrnek túl sietős volt: megadta ugyan az elsőbbséget, de a gazdi mögött túl korán akart áthaladni, és a dobermann fenekét elvitte...szerencsére nem lett baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!