Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Neked mi az oka, hogy nem...

Neked mi az oka, hogy nem mész emberek közé? Több lenn

Figyelt kérdés

Nekem az, hogy adhd-s figyelemzavarom van, tehát nem tudok beszélgetni sem, mert az agyam mindig máshol jár, és ha beszélgetni próbálok, akkor is elterelődik sokszor a figyelmem, és a beszélgetőpartner azt látja hogy nem érdeklem amit mond, és otthagynak, ez szokott történni.

Nektek mi az oka?

2019. aug. 30. 18:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló a probléma, plusz szocfóbiám van félek emberektől és nem is szeretek emberek közt lenni, introvertált is vagyok el vagyok a saját kis világomba
2019. szept. 1. 13:22
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
En azert, mert az emberek tobbsege iszonyu felszines, primitiv es az ertekrendjuk nincs rendben. Kovetik ezt a mai, media diktalta rabszolga eletet es temam sincs veluk igazabol. Olyan, mintha egy oriasi cirkusz lenne a vilag, amiben az emberek fele a porondon ugral, mint a bohocok es versengenek egymassal, a masik fele meg a nezoterrol mindezt nezi, mert reszt venni nem akar benne, de kiviharzani onnan nem mer vagy nem tud. Keves ember mondja azt, hogy az egesz cirkuszbol inkabb tavozik es el a sajat ertekrendje szerint.
2019. szept. 1. 13:38
 33/34 A kérdező kommentje:
látom sokan vannak akik egyedül szeretnek lenni (ahogy én is), ezért is kérdezném hogy az ilyen ember hol dolgozhat ahol nem zavarnák az emberek? van egyáltalán ilyen hely?
2019. szept. 1. 19:02
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Éjszakai újságkihordás. Csináltam egy darabig. :D

Ott is vannak kollégáid nyilván, akikkel osztásnál találkozol, de maga a munka az végül is magányosan telik.

Az árnyoldala, hogy, bocsánat a franciámért, de lóf@$zt nem fizet. És én ráadásul Ausztriában csináltam. Persze ki lehet fogni jó területeket, de kezdőként vajmi kevés az esély erre.

A másik, a futárkodás, ami ugyan jobban fizet, hasonló is, és még éjjelezni sem kell. De ott meg ugye személyesen kell átadnod a csomagot az ügyfeleknek. Igaz, nem bájcsevejt kell lefojtatni, csak írja alá, aztán csókolom.

Az éjjelezős munka mondjuk, aki el tudja viselni, az pont, hogy ilyen szempontból ideális, hiszen kevés az ember, és a város is nyugi. Én anno azért is csináltam ezeket, mert kollégákat nem akartam magam köré.

2019. szept. 7. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!