Ha lusta és fizikailag gyenge vagyok illetve szorongok az emberek között, akkor mihez kezdjek az életben?
Hahahhhahha xD
Itt vannak a legnagyobb szemetek, mint pl én is.
Na de szerintem menj el valami mentálhigiénés orvoshoz/pszichológushoz, mert hogy ezzel a beteges gondolkodásmóddal semmit nem tudsz kezdeni az életben és a szüleid se fognak eltartani életed végéig, az is biztos. Azon csodálkozom, hogy nem ez volt az első gondolatod. Hogy ha te nem tudsz kijönni belőle, akkor valaki hozzáértő segítsen benne.
Miért a jogsi mire lesz jó? Ha lusta vagy, akkor lusta leszel arra is, hogy megtanuld a kreszt, eljár vezetni tanulni. 2 lehetőséged van
1. Abbahagyod a nyafogást, az önsajnálatot, és keresel munkát, dolgozol, szépen lassan kialakítod más emberekkel a normális kapcsolatot. Leszoksz a lustaságról.
2. Továbbra is lusta, semmirekelő maradsz, így telnek az éveid, és amikor eljön az a szomorú nap, hogy a szüleid meghalnak, nem lesz senki aki a szádba adja a kaját, aki fizeti helyetted a számlákat, lakhatást biztosít, akkor lustálkodhatsz az utcán a padokon ülve mint egy hajláktalan.
Az emberek zöme lusta, lámpalázas, nehezn illeszkedik be a társadalomba. De felállnak és élnek. Dolgoznak, igyekszenek emberi kapcsoaltot létesíteni. Jó magam is lusta vagyok, ha tehetném nem dolgoznék, de dolgozom. Nem nyafogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!