Hogyan tudnám bántani magam úgy hogy ne maradnjon fizikailag nyoma? Vagy ha igen csak 1-2 órára?
Vezesd le favágással. De komolyan. Püföld, üssed, vágjad izomból, minden erőddel, ahogy csak kitelik tőled. Közben pedig képzeld oda azt a valamit, ami nagyon bánt vagy amire haragszol.
23/F
a 2es jót írt.
a küzdősportot kipróbálhatod.
először is kapsz ott egy olyan kardió terhelést,ami megtöri a tested lelked,úgy meghajtanak.
és bónuszként még pofán is verdesnek,meg lerúgják a lábad.
idővel ha már belejöttél te is bánthatsz másokat.
vagy végső esetben megkérsz szépen hogy egy lovagló ostorral elverjem a se-gged.
Kezelés vagy egy olyan párt találni vagy barátot, aki észhez térít.
Gyere hozzám kigyógyítalak én.
Bántalak majd, ha olyat csinálsz amit a kezelés alatt el kell hanyagolnod.
Keress hobbit, nyisd ki szemed. Különben mehetsz a mélyvíz fenekére...
A magadfajta problémás emberek csak az adófizetők pénzét viszi el, de semmi haszna a társadalomnak.
Szedd össze magad, vagy keress segítséget és változz meg!
24-N
Tudom mit érzel. :(
De akkor sem szabad bántani magad, tényleg tegyél az érzés ellen, ne félj segítséget kérni, hiszen azért vannak a szakemberek, hidd el, jobb lesz úgy.
12 éves korom óta bántottam magam. Nem szerelmi bánat, sokkal komolyabb, később pedig csak rosszabb lett újabb behatásokkal. Eleinte a falba vertem a fejem, aztán vagdostam, és éheztettem magam. Folyton stresszeltem, maamat hibáztattam, utáltam.
Mi lett az eredmény? A lelki bajok után a testem is tönkrement, nem lehet gyerekem, és nagy eséllyel mellrákom is van.
Megbántam, mert közben megismertem egy nagyszerű embert, aki segített a bajban, és már 3 éve egy párt alkotunk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!