Neked mi az oka, hogy nem mész emberek közé? Több lenn
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy adhd-s figyelemzavarom van, tehát nem tudok beszélgetni sem, mert az agyam mindig máshol jár, és ha beszélgetni próbálok, akkor is elterelődik sokszor a figyelmem, és a beszélgetőpartner azt látja hogy nem érdeklem amit mond, és otthagynak, ez szokott történni.
Nektek mi az oka?
2019. aug. 30. 18:07
12/34 anonim válasza:
én megyek emberek közé és szeretek is köztük lenni, szintén figyelem zavaros vagyok, viszont hiperaktívságból meg van a hiperfókusz is
igaz az agyam mindig pörög valamin, de nem annyira durva a dolog, hogy ne tudjak másokkal beszélgetni, én ezt a "hátrányt" is az előnyömre fordítom az életben
13/34 anonim válasza:
Én nagyon, szinte már betegesen rosszul érzem magam idegen emberek között, pláne ha sokan vannak. Ez miatt inkább csak egyedül vagyok, vagy olyan emberekkel, akiket már ismerek.
14/34 anonim válasza:
Az, hogy a legtöbbjüket utálom. Nagyon háklis vagyok arra, mikor valaki nem figyel, és nem tiszteli az embertársát. Gondolok itt arra, hogy ész nélkül nyomkodja a telefonját, miközben belesétál a másikba, beáll az út közepére, nehogy elférjen más is, ha sorba kell állni, a seggedbe érzed a falloszát, mert nem tart távolságot... Nyilván én könnyebb helyzetben vagyok mint Te, mivel nem betegség miatt kerülöm az embereket, de még így is ideggörcsöt tudok kapni, ha elkerülhetetlen az emberek közé menetel.
15/34 anonim válasza:
Engem a társadalom széléről is a szélére toltok? :( Csak azért mert én sugár fertőzött vagyok. Hát semmi összetartás nincs bennünk?
16/34 anonim válasza:
#15 A sugár nem fertőz,hanem szennyez,Cserno Bill.
17/34 anonim válasza:
De engem az is meg tud fertőzni.
18/34 anonim válasza:
En egy egyeniseg vagyok....ezert nem vegyulok masokkal!
20/34 anonim válasza:
Cserno Bill ? Az valami orosz teniszező ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!