Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Neked mi az oka, hogy nem...

Neked mi az oka, hogy nem mész emberek közé? Több lenn

Figyelt kérdés

Nekem az, hogy adhd-s figyelemzavarom van, tehát nem tudok beszélgetni sem, mert az agyam mindig máshol jár, és ha beszélgetni próbálok, akkor is elterelődik sokszor a figyelmem, és a beszélgetőpartner azt látja hogy nem érdeklem amit mond, és otthagynak, ez szokott történni.

Nektek mi az oka?

2019. aug. 30. 18:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
65%
Spina bifida Meningocele
2019. aug. 30. 19:29
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

én megyek emberek közé és szeretek is köztük lenni, szintén figyelem zavaros vagyok, viszont hiperaktívságból meg van a hiperfókusz is

igaz az agyam mindig pörög valamin, de nem annyira durva a dolog, hogy ne tudjak másokkal beszélgetni, én ezt a "hátrányt" is az előnyömre fordítom az életben

2019. aug. 30. 19:29
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon, szinte már betegesen rosszul érzem magam idegen emberek között, pláne ha sokan vannak. Ez miatt inkább csak egyedül vagyok, vagy olyan emberekkel, akiket már ismerek.
2019. aug. 30. 19:31
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a legtöbbjüket utálom. Nagyon háklis vagyok arra, mikor valaki nem figyel, és nem tiszteli az embertársát. Gondolok itt arra, hogy ész nélkül nyomkodja a telefonját, miközben belesétál a másikba, beáll az út közepére, nehogy elférjen más is, ha sorba kell állni, a seggedbe érzed a falloszát, mert nem tart távolságot... Nyilván én könnyebb helyzetben vagyok mint Te, mivel nem betegség miatt kerülöm az embereket, de még így is ideggörcsöt tudok kapni, ha elkerülhetetlen az emberek közé menetel.
2019. aug. 30. 19:39
 15/34 anonim ***** válasza:
16%
Engem a társadalom széléről is a szélére toltok? :( Csak azért mert én sugár fertőzött vagyok. Hát semmi összetartás nincs bennünk?
2019. aug. 30. 19:47
 16/34 anonim ***** válasza:
18%
#15 A sugár nem fertőz,hanem szennyez,Cserno Bill.
2019. aug. 30. 20:08
 17/34 anonim ***** válasza:
7%
De engem az is meg tud fertőzni.
2019. aug. 30. 20:14
 18/34 anonim ***** válasza:
90%
En egy egyeniseg vagyok....ezert nem vegyulok masokkal!
2019. aug. 30. 20:16
 19/34 anonim ***** válasza:
90%
Nincs kedvem
2019. aug. 30. 20:23
 20/34 anonim válasza:
27%
Cserno Bill ? Az valami orosz teniszező ?
2019. aug. 30. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!