Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Neked mi az oka, hogy nem...

Neked mi az oka, hogy nem mész emberek közé? Több lenn

Figyelt kérdés

Nekem az, hogy adhd-s figyelemzavarom van, tehát nem tudok beszélgetni sem, mert az agyam mindig máshol jár, és ha beszélgetni próbálok, akkor is elterelődik sokszor a figyelmem, és a beszélgetőpartner azt látja hogy nem érdeklem amit mond, és otthagynak, ez szokott történni.

Nektek mi az oka?

2019. aug. 30. 18:07
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Ocd miatt.
2019. aug. 30. 18:11
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy nincsenek emberek, akik közé mehetnék. Vannak gondjaim az ismerkedéssel.
2019. aug. 30. 18:18
 3/34 anonim ***** válasza:
17%
Sugárfertőzött vagyok.
2019. aug. 30. 18:20
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos minden embert egy személynek azonosítok... Így az idősebbekkel még úgy ahogyan szoktam beszélgetni, de a korosztályomban egyszerűen képtelen vagyok.

Próbálok változtatni, de csak a köszönésig is egyszer jutottam el...

Nagy tömegekben pedig egyfajta pánik lesz úrrá rajtam

De próbálkozom ;)

2019. aug. 30. 18:22
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Totál le vagyok maradva a kortársaimhoz képest. Csak hozzám hasonlóval tudnám jól érezni magam.
2019. aug. 30. 18:24
 6/34 anonim ***** válasza:
81%

Utálom a kétszínű és/vagy gerinctelen és/vagy buta és/vagy rosszindulatú embereket, nem jövök ki jól a sekélyesek, érzelmileg nulla emberekkel sem.

Tehát nagyjából úgy az emberek 90%-ával. A többit meg nehéz megtalálni és általában nekik is minden bajuk van, tehát nem sokat nyerünk egymás társaságával, vagy legalábbis nem mindig.

Egyedül békésebb, és nem kell állandóan másokhoz alkalmazkodni. Főleg nem úgy, hogy mindig nekem kell, engem meg a kutya se vesz figyelembe soha. Ebből is elegem lett. El vagyok magamban, nem halok bele ha nem veszem magam körül olyanokkal, akik amúgy is csak irritálnak.

2019. aug. 30. 18:26
 7/34 anonim ***** válasza:
71%
Munkanélküli vagyok, nem értem el semmit, magasról lesz@rom a mai értékrendet. Pl család, lakáshitel, h-p meló, hétvége kompenzálás.
2019. aug. 30. 18:36
 8/34 anonim ***** válasza:
89%
Szimplán nem vagyok kíváncsi a birkákra ennyi :)
2019. aug. 30. 18:39
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá igényem. Szívesebben vagyok egyedül.
2019. aug. 30. 18:42
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Súlyos komplex PTSD.
2019. aug. 30. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!